Meteen naar de inhoud
Home » Ze dacht dat de hond om zijn baasje rouwde, totdat ze beter keek. En dit verwachtte niemand.

Ze dacht dat de hond om zijn baasje rouwde, totdat ze beter keek. En dit verwachtte niemand.

  • door

Vorige week ging een trieste foto het internet rond. Het was een foto van een Duitse Herder die, naar verluidde, een gat had gegraven om dicht bij het graf van haar baasje te kunnen zijn. De hond zag er gebroken en uitgeput uit.

Maar de waarheid achter de foto is iets dat niemand had verwacht. Diereniulpverlener Vesna Mihajloski ging op onderzoek uit op het kerkhof in Servië en deed een bijzondere ontdekking. De arme hond was een moeder hond die een gat had gegraven onder het graf om een warm plekje te maken voor haar vier piepkleine puppy’s. Vesna nam de honden mee naar huis en nam de zorg voor hen op zich. Ze hoefden geen toevlucht meer te zoeken in een graf. In de foto’s hieronder kun je het verhaal van de moederhond volgen als zij en haar puppy’s de zorg krijgen die ze zo dringend nodig hebben. Langzaam maar zeker, dankzij Vesna en de helden die hen redde, begon de familie weer gezond te worden en de transformative is verbazingwekkend. De puppy’s groeien op tot speelse, energieke en gekke hondjes.

Met een klein beetje compassie en vriendelijkheid leven deze moeder en haar baby’s het leven dat ze verdienen.

Bekijk hieronder de fantastische foto’s en DEEL het verhaal van dit gezinnetje met je vrienden op Facebook.!

Vorige week circuleerde een zielige foto online. Het was een foto van een gebroken en uitgeputte Duitse Herder die op een graf zat in Servie. Het internet kwam tot de conclusie dat de hond een gat probeerde te graven om dicht bij haar overleden baasje te blijven. Dit was echter ver van de waarheid.

Dit is geen verhaal over de dood, maar over leven. Dierenhulpverlener Vesna Mihajloski realiseerde dat dit een moederhond was die een gat onder een graf had gegraven om een warme en veilige plek te maken voor haar vier puppy’s.

Vesna nam de honden onmiddellijk mee naar huis en zorgde voor hen. Ze hoefden geen toevlucht meer te zoeken op een kerkhof.  

Gelukkig waren de puppy’s op weg om volledig te herstellen. De hondenfamilie begon haar gezondheid terug te krijgen toen ze gevoerd werden en medische zorg kregen.

Het was duidelijk dat Mama goed voor haar baby’s zorgde en ervoor zorgde dat ze veilig en warm waren..

Mama week nooit van de zijde van haar puppy’s maar ze accepteerde Vesna’s hulp.  

Met een klein beetje compassie en vriendelijkheid zullen deze moeder en haar baby’s nu het leven lijden dat ze verdienen.

Zoals je ziet groeien de Duitse Herder pups op tot speelse,energieke en gekke hondjes.

Mama kon niet gelukkiger of dankbaarder zijn. Geen kerkhof meer, geen gaten meer graven voor haar puppy’s – alleen nog maar liefde, zorg en warmte. Goddank krijgt wat begint als een triest verhaal een verassend goed einde. surprise.

DEEL het verhaal van deze familie met je vrienden op Facebook!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.