Meteen naar de inhoud
Home » Ze dacht dat zij thuis de broek aan had, Maar toen deed haar man iets opmerkelijk.

Ze dacht dat zij thuis de broek aan had, Maar toen deed haar man iets opmerkelijk.

  • door

Vier vrienden gaan jaarlijks samen een weekendje vissen. Een paar dagen voordat John met zijn vrienden zou vertrekken, deed zijn vrouw ineens moeilijk en zei dat hij thuis moest blijven.

De vismaten waren erg teleurgesteld dat John niet meeging. Maar wat konden zij eraan doen?

Twee dagen later vertrokken de drie vismaten zonder John naar hun vaste visstek. Daar aangekomen zien zij John voor de reeds opgezette tent zitten, het kampvuur brandt lekker, het eten is al klaargemaakt en hij drinkt een koud biertje.

“Huh John, hoe lang ben je hier al en hoe is het je gelukt om je vrouw om te praten?”

“Nou, ik ben hier sinds gisteravond. Gistermiddag zat ik in de studiekamer toen mijn vrouw achter mij kwam staan. Ze deed haar handen voor mijn ogen en vroeg met een zwoele stem, raad eens wie is dit? Ik haalde haar handen voor mijn ogen weg en zag dat ze een sexy nachtjapon aanhad.”

Ze trok mij de slaapkamer in waar ze kaarsen had aangestoken en rozenbladeren had gestrooid. “Ze is een afgelopen week naar de première van Fifty Shades of Grey geweest.”

Op het bed lagen handboeien, touw en tape! Ze zei dat ik haar moet vastbinden en haar met de handboeien aan het bed moest vast maken. Dus deed ik dat.

En toen zei ze “Doe alles wat je wilt.”

Zo, hier ben ik dan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.