Meteen naar de inhoud
Home » Ze dachten eerst dat het insectensteken waren – maar toen zei de dierenarts dat ze gelijk de politie moesten bellen!

Ze dachten eerst dat het insectensteken waren – maar toen zei de dierenarts dat ze gelijk de politie moesten bellen!

  • door

Toen Hayden Howard allemaal plekjes op haar hond zag wist ze dat er iets niet juist was. Dus bracht hem naar de dierenarts. Daar eenmaal aangekomen kwamen ze achter iets schokkend. Haar hond Jackson was niet gebeten door verschillende insecten, maar door iets veel ergers dan dat!

Ze hadden pas de ernst van de situatie door toen de dierenarts de vacht van Jackson zijn lichaam had afgeschoren. De vreemde vlekken waren helemaal geen vlekken. De druppel om naar de dierenarts te gaan was toen Hayden zaterdagnacht zag dat hij een soort gat had. Wat ze vonden onder de huid vonden zal je doen schrikken. Ze vonden 27 kogels afkomstig van een speelgoedpistool. Toen de dierenarts ze eruit aan het halen was Hayden helemaal in de war.

Jackson was dus geraakt door 27 kogels uit een luchtbuks of gaspistool en er waren er nog veel meer afgevuurd kwam Hayden later achter. Ze vond ze overal in de tuin, op de grond, in de boom, naast de auto… overal! Hayden heeft gelijk de politie gebeld die ook gelijk actie heeft ondernomen. Een paar dagen later stond de politie bij de buren met een huiszoekingsbevel en vonden genoeg bewijs om de buren mee te nemen naar het bureau. De politie wil echter geen details vrijgeven wat ze allemaal in het huis aangetroffen hebben.

De politie vond niet alleen het pistool waar ze waarschijnlijk mee op de hond aan het schieten waren, maar ook heel veel drugs. De man wil dan ook alleen antwoord geven wanneer zijn advocaat erbij is.

“Ik weet echt niet wat ik denken moet, mijn buren zijn altijd goed geweest met Jackson. Hun dochtertje ging met hem spelen, ik bedoel maar, ze leken me in orde, ik weet niet wat ik moet geloven”, aldus Hayden.

Het onderzoek is nog gaande… Jackson is weer thuis en gezonder en blijer dan ooit. Al heeft het arme beestje er wel een trauma aan opgelopen. Wat vind jij hiervan? Hoelang moeten ze deze man opsluiten? Laat het ons weten in de reacties.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.