Meteen naar de inhoud
Home » Ze dachten dat de olifant alleen dorst had – 6 uur laten ontdekken ze dat er iets goed mis is!

Ze dachten dat de olifant alleen dorst had – 6 uur laten ontdekken ze dat er iets goed mis is!

  • door

Als je nog meer bewijs wil dat olifanten intelligente beesten zijn, zoek niet verder! De olifant Ben gaf de medewerkers van de Bumi Hills Safari Lodge in Zinmbabwe de grootste verrassing van hun leven!

Ze dachten dat hij dorst had, maar toen ze twee gaten in zijn oor zagen, wisten ze meteen dat er iets goed mis was.

Ben strompelede en leek gewond te zijn, maar de dierenarts was al vertrokken voor het weekend. Daardoor wisten de medewerkers niet de ernst van de verwondingen van de olifant. Maar ze wisten heel goed dat ze hem moesten helpen.

Het nieuws over de gewonde olifant verspreidde zich zeer snel en een duurde niet lang voor een dierenarts aanbood om 320 kilometer af te leggen om te komen helpen.

Je zou denken dat de olifant paniekerig zou worden door zijn verwondingen, maar hij bleef echter rustig de gehele zes uur voordat hulp arriveerde. Het leek wel alsof hij wist dat er hulp onderweg was en hij bleef dan ook heel de tijd bij het huis.

Toen de dierenarts kwam, werd Ben verdoofd en geïnspecteerd. Toen kwam de choquerende waarheid boven water. Ben was beschoten geweest door jagers.

Twee kogelgaten in een oor en een andere in zijn schouder, Ben had nog maar net met zij leven kunnen ontsnappen. Zijn wonden werden schoongemaakt en een GPS tracker werd op hem geplaats zodat ze het helingproces konden volgen.

“DE WONDEN ZIJN NOG NIET COMPLEET GEHEELD, MAAR DE ZWELLING IS MINDER EN DE HELING ZIET ER GOED UIT” SCHRIJFT BUMI HILLS FOUNDATION OP FACEBOOK

Ondanks dat Ben een heel helingsproces voor hem heeft, is het mooi om te zien dat hij toch gered kon worden. Bumi Hills Foundation is ervan overtuigd dat Ben het zal overleven. We vinden dat iets om te vieren – deel het verhaal met je vrienden en familie als je het daar mee eens bent!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.