Meteen naar de inhoud
Home » De dakloze 55-jarige barst in tranen uit als hij zichzelf in de spiegel ziet na een spectaculaire makeover

De dakloze 55-jarige barst in tranen uit als hij zichzelf in de spiegel ziet na een spectaculaire makeover

  • door

Om als dakloze te leven moet uiterst zwaar en taai zijn. Spanjaard José Antonia leefde al heel lang op deze manier.

José Antonia werkte vroeger als elektricien, voordat het leven een ​​hele andere wending nam. Hij kreeg een depressie en opeens werd hij werkloos, en uiteindelijk ook dakloos. Hij kon nauwelijks aan eten komen. Hij probeerde nog iets te verdienen door als niet officiële bewaker van een parkeerplaats te werken, maar hij leefde op straat.

Maar toen de 55-jarige een uitnodiging kreeg van een chique kapsalon in de Spaanse stad Palma, begon er weer een lichtpuntje in zijn leven te schijnen. Eigenaar Salvatore Garcia José Antonia bood José een makeover aan, die zijn leven zou veranderen.

José Antonia  had zich al lange tijd niet geschoren en zijn grijze haren hingen futloos op zijn schouders. Na een scheerbeurt, een verfbadje voor zijn haren en een andere outfit, zag de 55-jarige er niet meer uit als een dakloze man. Hij was totaal onherkenbaar.

“Niemand zal me herkennen, als ik ze niet vertel wie ik ben”, vertelde José toen hij zichzelf voor de eerste keer  in de spiegel zag .

Zijn transformatie was zo ingrijpend dat toen een lokale bar eigenaar hem een ​​biertje in de zon op het terras op Mallorca, er een aantal vrouwen zich omdraaiden om de knappe man eens goed te bekijken.

Deze transformatie vond plaats in 2015, maar pas onlangs werd de video verspreid. Twee jaar later, is José Antonia nog op zoek naar een echte baan, maar hij  is erin geslaagd niet meer op straat te hoeven leven, dankzij de financiële hulp van een anoniem bedrijf. Dat schrijft Unilad.

“Het was niet alleen een verandering van mijn uiterlijk. Het heeft mijn leven veranderd. Nu is alles wat ik wil een echte baan”, vertelt hij.

Bekijk de ongelooflijke transformatie in de video, die om 01:50 in de video begint, hier. Hij  is in het Spaans, maar de reactie van José Antonia op zijn transformatie behoeft geen ondertiteling!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.