Meteen naar de inhoud
Home » Dasty wordt ook wel het nieuwe wondermiddel van de Wibra genoemd en het kost maar 2 euro! Dit kun je er allemaal mee!

Dasty wordt ook wel het nieuwe wondermiddel van de Wibra genoemd en het kost maar 2 euro! Dit kun je er allemaal mee!

  • door

Kom jij vaak in de Wibra? Dan zul je vast wel gemerkt hebben dat er één bepaald schoonmaakmiddel heel goed verkocht wordt. Dit schoonmaak middel is ‘Dasty’. Dasty wordt zo goed verkocht omdat het voor ontzettend veel dingen inzetbaar is. Het is daarom ook totaal niet gek dat Wibra op jaarbasis ongeveer 4 miljoen flessen Dasty verkoopt. Lees hieronder wat je allemaal met dit wondermiddeltje kunt!

Voor het schoonmaken van de oven
Wanneer je een beetje Dasty in de oven spuit en het rustig laat intrekken kun je het vuil zo wegvegen.

Vette pannen
Niemand gebruikt altijd al zijn pannen. De kans is daarom ook groot dat sommige pannen vet zijn. Je kunt dit eenvoudig oplossen door de pannen even kort te wassen met Dasty. Dan zijn ze binnen no-time weer vet vrij!

Schoonmaken van de velgen
Dasty kun je zelfs gebruiken voor het schoonmaken van je velgen. Spuit het op de velgen en de vlekken verdwijnen onmiddellijk!

Barbacue rooster
Na een gezellig avondje gebarbecued te hebben ken je het wel, het rooster zit onder het hardnekkig vet. In plaats van je rooster zuiver maken met afwasmiddel kun je veel beter Dasty gebruiken. Dan is het klusje heel snel geklaard!

Wij zijn in ieder geval helemaal overtuigd, wat vindt jij van dit product? Laat het ons weten in de facebook reacties!

Bron: Tips en Weetjes foto wibra supermarkt
Bron: Gezondheidsfeitjes.com

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.