Mama deelt geniaal trucje om aardbeien wekenlang vers te houden.

We weten allemaal dat we elke dag genoeg fruit en groentjes moeten eten om ons goed te blijven voelen. Om dat te doen moeten we regelmatig naar de groentewinkel om verse spulletjes te kopen. De meeste mensen doen een keer per week boodschappen, en hoewel de meeste dingen erg aanlokkelijk lijken wanneer we ze pas gekocht hebben, gaat de smaak na vijf dagen wel helemaal verloren. Als we het al niet moeten weggooien!

Dat geldt eens te meer voor aardbeien. Wie kan er aan deze sappige, rode vruchten weerstaan? Helaas komt het maar al te vaak voor dat ze een donzige smurrie zijn wanneer we ze eindelijk opeten.

We kwamen uit op deze tip om aardbeien vers te houden en we kunnen niet geloven hoe eenvoudig en effectief het is. Dit moesten we gewoon delen.

Volgens mij zijn aardbeien gewoon de perfecte vruchten. Ze smaken niet alleen overheerlijk, maar zitten ook boordevol antioxidanten.

Ze zijn ook erg veelzijdig. Je kunt ze gebruiken in taarten, smoothies en zelfs in jam. Aardbeien zijn ook erg lekker om gewoon zo te eten.

Helaas kan je ze niet lang bewaren want ze beginnen snel te schimmelen. Toen ik deze truc ontdekte om aardbeien weken, ja wekenlang, in de koelkast te bewaren, moesten we het gewoon met jullie delen.

Deze nuttige tip werkt niet alleen erg goed, maar is ook erg eenvoudig. Het enige wat je nodig hebt is een kommetje, een beetje water en witte wijnazijn en op enkele minuten tijd zorg je ervoor dat je aardbeien vers blijven totdat je ze nodig hebt. Hoe dat mogelijk is? Bekijk de instructievideo op de volgende pagina.