25-jarige man sterft nadat hij 4 personen, inclusief 2 jonge meisjes, uit brandende mobilhome redde.

Een man uit het zuiden van California wordt als een held geprezen nadat hij zich opofferde om vier mensen uit een brandende mobilhome te redden. Volgens de lokale media werd de 25-jarige Albert Madrid dood aangetroffen in het wrak nadat hij vier personen hielp evacueren.

De brand begon in de vroege ochtend van zaterdag 9 maart in het hoger gelegen gebied van San Bernardino County.

Afbeelding weergeven op Twitter

BastilleGlobal@BastilleGlobal

Southern California man dies rescuing 4 from burning home

Andere Tweets van BastilleGlobal bekijken

Volgens de lijkschouwer werd het lichaam van Albert gevonden nadat de vlammen geblust waren. De 25-jarige overleed tijdens het redden van vier andere personen, waaronder twee jonge meisjes. De zus van Albert, Melissa Enriquez, zegt dat haar broer met het hoofd eerst in de vlammen liep, daar waar hij gemakkelijk had kunnen omkijken. Ze hoopt dat hij voor eeuwig herinnerd wordt voor zijn heldendaad.

“Hij was amper 25 jaar, maar de dapperste man die ik ooit gekend heb”, zei de vader van Albert, Robert Madrid, tijdens zijn grafrede.

“Ik ben zo trots op mijn zoon, mijn held.”

A 25-year-old man died early Saturday after rushing into a burning mobile home in Highland to help rescue two little girls before being overcome by the flames, himself, officials and family members said.

Albert Madrid, seen in this photo provided by family, was killed while rescuing two children from a fire at a trailer in Highland.

Man Killed While Rescuing Girls From Mobile Home Fire in Highland

A 25-year-old man died early Saturday after rushing into a burning mobile home in Highland to help rescue two little girls before being overcome by the flames, himself, officials and family members…

De oorzaak van de brand wordt nog onderzocht, maar er bestaat geen twijfel over dat Albert inderdaad een held is. Anderen zouden zich beperkt hebben tot het bellen van de brandweer of misschien zelfs gewoon vluchten, maar Albert offerde zijn leven op om dat van anderen te helpen redden.

DEEL dit bericht om deze man de erkenning te geven die hij verdient!

Bron en afbeeldingen: Newsner