Hond wacht 9 maanden op zijn baby broertje – zijn reactie als hij hem ontmoet gaat viraal.

Het is geen geheim dat honden de beste vriend van een mens zijn – en deze slimme en vriendelijke Weimaraner-pups waren opgetogen om een ​​nieuw, klein menselijk maatje in de familie te verwelkomen. Beeldmateriaal is opgedoken van “Frame the Weim” en een broer of zus die geduldig en heel reikhalzend uitkijken naar de komst van een klein broertje.

Mamma’s buik bleef maar groeien en de honden merkten het zeker. Frame bleef altijd op de buik van mama liggen en wilde duidelijk een band hebben met zijn toekomstige menselijke broer.

De familie uit Barcelona, ​​Spanje, besloot om tonnen immens leuke foto’s en video’s te delen op een speciale Facebook- en Instagram-pagina. Deze momenten voordat de kleine jongen werd geboren, zijn schitterend vastgelegd en hartverwarmend, maar het beste moest nog komen.

Eindelijk was het wachten eindelijk voorbij.

De familie verwelkomde een gezonde babyjongen en zorgde ervoor dat ze hun voorzorgsmaatregelen namen met de pups. Hoewel deze Weimaraner-honden niet agressief zijn en zich over het algemeen goed verbinden met mensen, kan interactie met een kwetsbare pasgeborene enigszins riskant zijn.

Gelukkig hebben de ouders wat voorbereidingen getroffen. Voordat ze hun babyjongen mee naar huis namen, introduceerden ze zijn geur al bij de honden door een van zijn dekens uit het ziekenhuis te brengen.

Het beeldmateriaal werd gedeeld op sociale media waar het snel viraal ging, deze geweldige beelden kan je op de volgende pagina zien!