Meteen naar de inhoud
Home » Hij deed zich voor als eigenaar van vermiste hondjes. Wat hij dan deed, tart alle verbeelding

Hij deed zich voor als eigenaar van vermiste hondjes. Wat hij dan deed, tart alle verbeelding

  • door

Een gruwelijk geval van dierenmishandeling in de Amerikaanse staat Chicago: een 23-jarige man reageerde er op een aankondiging op Facebook en haalde twee verdwaalde hondjes op bij de eerlijke vinder. Maar wat hij er vervolgens mee deed, tart alle verbeelding.

Edward Hanania zag de melding van twee teruggevonden hondjes op Facebook verschijnen en besloot zich voor te doen als eigenaar en ze op te halen. Hij betaalde de eerlijke vinder van de twee Franse poedels zelfs nog een mooie beloning. Maar wat hij vervolgens deed, kan niemand begrijpen. De man nam ze mee naar het dak van een ziekenhuis in de buurt en smeet ze van daar naar beneden.

Op bewakingsbeelden is te zien hoe Hanania tot op de bovenste verdieping van de parkeergarage rijdt en uit zijn auto stapt. Daarna kijkt hij even over de rand, loopt hij terug naar zijn wagen en gaat hij de hondjes halen.

(Lees verder onder de foto)

Eén van de honden overleefde de slag niet. De andere hield er verschillende breuken aan over en moest een operatie ondergaan.

Hanania werd voor vijf jaar opgesloten wegens dierenmishandeling met verzwarende omstandigheden. Daarnaast kreeg hij ook een veroordeling tot zes jaar gevangenisstraf omdat hij de misdaad pleegde terwijl hij op probatie was van een andere drugsgerelateerde veroordeling. De twee straffen zullen gelijktijdig uitgezeten worden.

Bron: METRO UK

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.