Meteen naar de inhoud
Home » Je denkt dat je alles over honden weet? Leer dan deze Russische hond eens kennen. Hij is werkelijk een manusje van alles!

Je denkt dat je alles over honden weet? Leer dan deze Russische hond eens kennen. Hij is werkelijk een manusje van alles!

  • door

We hebben honden al de gekste dingen zien doen: zingen, dansen, piano spelen, politieagent spelen, mensen begeleiden, en vele andere bezigheden. Maar heb je ooit een hond gezien die als landbouwer werkt?

Deze hond krijgt de bewondering van velen op het internet. Lemon, zo heet de hond, is een Schnauzer die het land bewerkt. Hij woelt de aarde van het aardappelveld om, brengt hout aan, gebruikt de waterpomp, brengt emmers met water aan en helpt bij de oogst.

Het is een zeer getalenteerde hond en dat had zijn baasje al gauw in de gaten. De hond vertoonde reeds bijzondere vaardigheden toen hij nog maar tien maanden oud was.

Zijn baasje, Aleksandr Matytsin, had iedereen al van het begin laten weten dat Lemon geen gewone hond was. De hond was in staat tot verrassende dingen zoals op twee poten lopen.

Aleksandr vertelt dat het allemaal begon toen hij hout aan het hakken was. Lemon bracht spontaan hout naar de man en ging daarna op zoek naar een emmer om water te halen.

Sindsdien is de hond uitgegroeid tot een van de meest toegewijde landbouwers ter wereld. Hij is gek op landbouw en een trouwe vriend van Aleksandr in alles wat hij doet.

Bekijk zelf maar eens wat de hond allemaal in zijn mars heeft!

Hondenliefhebbers weten dat honden zeer slim zijn. Een hond begrijpt ook veel meer dan we vermoeden en dat bewijst Lemon hier duidelijk. Misschien kan je je eigen hond ook enkele klusjes leren uitvoeren zodat hij je kan helpen in je dagelijkse bezigheden.

Deel dit artikel met je familie en vrienden op Facebook.

Bron: Perfecto

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.