Meteen naar de inhoud
Home » Depressieve moeder wordt gestraft voor een parkeerfout. Als de rechter hoort dat haar zoon onlangs overleed, verbluft hij haar

Depressieve moeder wordt gestraft voor een parkeerfout. Als de rechter hoort dat haar zoon onlangs overleed, verbluft hij haar

  • door

Toen Andrea in maart 2017 de rechtszaal binnenstapte, zei rechter Frank Caprio haar dat ze parkeerboetes had die teruggingen tot 2004 en 2005, waar ze zich niet bewust van was. De boetes stapelden zich op, maar slechts tot een bedrag van 50 dollar. Dan ging het gesprek over de meer recente parkeerboetes van Andrea, en toen kreeg het verhaal een hartverscheurende wending.

Andrea onthulde dat haar zoon in maart 2016 om het leven kwam, en dat ze in de nasleep van zijn dood naar het kantoor van de sociale dienst was gegaan, waar ze te horen kreeg dat haar sociale uitkering werd afgenomen omdat haar zoon de staat nog 75 dollar verschuldigd was. Toen Andrea het kantoor buitenkwam, trof ze een parkeerboete op haar auto aan.

Van toen ging het alleen maar bergafwaarts. Ze werd uit haar huis gezet en toen ze dat dispuut in de rechtbank wilde regelen, trof ze ook op de parking van de rechtbank een parkeerboete aan.

Daarop ging ze naar een advocatenkantoor waar ze ook een boete kreeg voor fout parkeren.

“Het lijkt wel of ik niet kan winnen”, zei ze in tranen aan de rechter.

Andrea betaalt momenteel nog de begrafeniskosten van haar zoon af en heeft moeite om het nodige geld voor een nieuw appartement te vinden. Ze vertelde de rechter dat ze zich “leeg en depressief” voelt.

De rechter kon niet anders dan medelevend zijn voor deze rouwende vrouw … Ontdek hieronder wat de beslissing van de rechter was en DEEL deze krachtige video met je vrienden!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.