Meteen naar de inhoud
Home » De deurwaarder komt de auto van het bejaarde koppel ophalen –wat hij dan doet is ongelofelijk mooi!

De deurwaarder komt de auto van het bejaarde koppel ophalen –wat hij dan doet is ongelofelijk mooi!

  • door

Als je je schulden niet kan betalen dan komt er een deurwaarder spullen ophalen. Dat is nooit leuk, voor alle betrokken partijen.

Pat en San zaten ook in financiële stress, ze zijn beide met pensioen en hebben niet zo veel geld. Ze liepen achter met betalingen op hun auto en daarom kwam een deurwaarder de auto ophalen.

De bank stuurde de deurwaarder Jim Ford. Jim zijn baan is emotioneel belastend en heeft al veel meegemaakt. Hij wordt vaak aangevallen en is een keer bijna neergeschoten. Maar deze keer was het heel anders. Na wat onderzoek ging Jim de auto ophalen. Zonder zichzelf te introduceren wisten Pat en San al waarvoor hij kwam.

De reactie van de twee was echter heel anders dan Jim gewend was, hij werd uitgenodigd voor een kop koffie binnen. Pat en San moesten dure medicijnen betalen en hadden daarom besloten niet voor de auto te betalen, anders zouden ze geen medicijnen kunnen veroorloven. Dat dat betekende dat de auto ingenomen moest worden, moest dan maar.

VIRALKING

Jim is bewogen door de compassie en het verhaal van het bejaarde koppel. Maar hij moet toch zijn baan doen en neemt de auto in.

Echter drie dagen later is hij weer terug met de auto. De lieve man had online ingezameld voor de twee en heeft de auto voor ze af weten te betalen, en geeft hem dan ook weer terug aan de twee. Bekijk snel de video hieronder!

Het stel is enorm dankbaar en dit verhaal laat zien dat er een hoop goede mensen in de wereld zijn. Focus niet zoveel op het negatieve en wees zoals Jim. Deel het verhaal met je vrienden en familie!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.