Meteen naar de inhoud
Home » De dierenarts redt het teefje van een zekere dood – dan ontdekt hij een geheim in haar buikje

De dierenarts redt het teefje van een zekere dood – dan ontdekt hij een geheim in haar buikje

  • door

We hebben allemaal wel eens verhalen gehoord over moeders die een tweeling, drieling of soms zelfs een vierling verwachten. Stel je eens voor wat voor impact dat heeft op een gezin! Voor dieren is dat hetzelfde ook al zijn de bovengenoemde nummers vrij weinig. Sommige dieren kunnen namelijk wel tot 20 jongeren per keer krijgen.

Het kleine teefje genaamd Gracie verwachtte ook puppy’s. Haar situatie was echter erbarmelijk; ze was alleen en dwaalde door de straten. Gelukkig kwam ze op een dag de dierenarts genaamd Matt tegen en die man zou een helpende hand bieden.

Vet Ranch

Vet Ranch

De kleine hond was zwanger en had een significante wond aan haar oog dus niemand had haar willen helpen, voordat ze gevonden was door Matt.

Vet Ranch

Vet Ranch

Matt gaf de hond alle zorg die ze nodig had en een paar dagen later beviel ze van haar puppy’s. Een dozijn gezonde puppy’s was het resultaat.

Vet Ranch

Vet Ranch

Ze nam meteen de moederrol aan en zorgde goed voor haar nieuwgeborenen, door ze alle liefde en zorg te geven die ze nodig hadden. Iets waarvan ze zelf niet altijd heeft mogen genieten.

Vet Ranch

Vet Ranch

Het volledige nestje is geadopteerd door een liefdevolle familie zoals te zien is in de onderstaande video. We kunnen Matt alleen maar prijzen voor zijn daden. Deel het verhaal met je vrienden en familie als je het daar mee eens bent!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.