Meteen naar de inhoud
Home » Dik salaris van 110.000 euro per jaar en rondrijden in Maserati’s: Brits gezin zoekt supernanny

Dik salaris van 110.000 euro per jaar en rondrijden in Maserati’s: Brits gezin zoekt supernanny

  • door

Een Brits gezin met vier kinderen is op zoek naar de perfecte nanny. De vergoeding is niet mis: een loon van 110.000 euro per jaar, rondrijden in de Porsches en Maserati’s van de familie en heen en weer reizen tussen optrekjes in Londen, Atlanta, Barbados en Kaapstad. En o ja, je eten wordt gemaakt door een sterrenchef.

,,Ik zal eerlijk zijn: het is een veeleisende baan”, staat in de advertentie op childcare.co.uk, een site waarmee je op zoek kunt naar kinderopvang of je diensten als nanny kunt aanbieden. ,,We zoeken iemand met een diploma in kinderpsychologie en minstens vijftien jaar ervaring. De kandidaat mag zelf geen kinderen hebben en moet bereid zijn zes dagen per week te werken, van 7 uur ’s morgens tot 8 uur ’s avonds. Drie keer per week pendelen tussen onze huizen op verschillende continenten mag geen probleem zijn.”

De vier kinderen (2, 5, 7 en 15 jaar oud) krijgen thuisonderwijs en hebben de hele tijd aandacht en toezicht nodig, zelfs als ze bij hun leraren zijn. ,,We willen dat onze nanny deelneemt aan de lessen en hen ook aanmoedigt buiten de lessen.”

De ouders willen graag dat de nanny altijd samen met de kinderen eet, maar dat is niet verplicht. Het eten wordt wel klaargemaakt door een chef met Michelinbekroning. ,,We hebben verscheidene wagens, waaronder een Porsche, een Maserati en een Range Rover die de kandidaat gewoon mag gebruiken”, gaat de advertentie verder. ,,We verwachten van onze nanny dat ze boodschappen doet en de kinderen rondbrengt voor al hun afspraken. Een Brits rijbewijs is dan ook een must.”

© childcare.co.uk

© belga

Quality time
De moeder van de kinderen vertelt ook dat zij en haar man vaak afwezig zijn door werk en sociale verplichtingen. Maar als ze thuis zijn, brengen ze graag tijd door met hun kroost. ,,Daarom zullen we soms aan onze nanny vragen om weg te gaan, zodat we quality time kunnen hebben als gezin.”

Wat de nanny in haar vrije tijd doet, maakt de baas des huizes niets uit. ,,Maar bingedrinken en drugs zijn een duidelijke no-go en zullen resulteren in onmiddellijk ontslag”, klinkt het.

Opmerkelijk: de nanny moet ook zelfverdediging kunnen. ,,Als ze die opleiding nog niet gehad heeft, dan kan ze die op onze kosten volgen. Hierover valt niet te onderhandelen.”

Klik
Kandidates moeten sowieso ook een klik hebben met de kinderen. Er is daarom een betaalde proefperiode van twee weken, waarin de kandidate bij het gezin zal wonen in één van de huizen.

Volgens Richard Conway − een van de oprichters van childcare.co.uk − gaat het om een uitzonderlijke advertentie. Dat vertelde hij aan de Britse krant The Daily Mail. ,,Zoiets hebben we nog nooit gezien.”

Identiteit
De identiteit van de familie is niet vrijgegeven en het mysterie over wie het zijn, wordt gevoed door hun vraag aan kandidaten ‘om een geheimhoudingscontract te tekenen, om privacyredenen’.

Bron:AD

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.