Meteen naar de inhoud
Home » Dingen die mannen volgens vrouwen zouden moeten weten over samen douchen

Dingen die mannen volgens vrouwen zouden moeten weten over samen douchen

  • door

Of jullie nu samen onder de douche springen om tijd te besparen, om minder water te gebruiken of gewoon om een vrij partij onder de douche te hebben, zo’n kleine doucheruimte delen met een man is altijd een beetje verraderlijk. Vooral omdat douchecabines voor één persoon gemaakt zijn en twee mensen daarin stoppen is het menselijke equivalent van te veel kleren in je kledingkast. Maar als het goed gedaan wordt, kan het héél hot zijn. Pas op dat niemand uitglijdt.

1. Ja, hij mag je shampoo gebruiken, maar doe rustig aan want die fles is duur. Waarom jouw haar er altijd uitziet alsof het 1000 zonnestralen gezien heeft? Omdat je topshampoo hebt met goud erin, dus dan moet hij in gedachten houden als hij z’n haar ermee wast.

2. Water en glijmiddel zijn absoluut niet dezelfde dingen en het laat je ‘doosje’ voelen als schuurpapier.  Hij denkt vast: “hoe handig, al die gladheid en dat water, een vrij partij wordt zo een makkie.” Niet dus. Al dat water wat dus alle… natuurlijke glij – middel weg die je in je hebt.

3. Je weet dat zeep glad is en lekker ruikt, maar als het in mijn doosje komt word ik gek. Je hebt al een miljoen keer gelezen dat je geen geparfumeerde shit daar moet krijgen en jij wordt gek als dit gebeurt omdat hij z’n handen niet van je af kon houden. Misschien moet hij je gewoon niet aanraken als er zeep in het spel is.

4. Als hij je nu niet onder die warme waterstraal laat, vriezen je tepels er misschien af. Die andere kant van de douche die de douchestraal niet haalt, is net de Noordpool en je denkt dat je het niet overleeft als hij niet een beetje opschuift.

5. Je weet dat hij denkt dat het hot is om je tegen de muur te drukken, maar OMG, het is ZO KOUD. Dit is het koudste wat je ooit gevoeld hebt. Die muur is echt bevroren en sowieso niet dat jij je huid daar nog langer tegen aangedrukt houdt.

6. Het enige waar je aan kunt denken als hij je optilt is hoe ongemakkelijk het zal zijn als één van je huisgenoten thuis komt en jullie daar vindt. Overleden, omdat één van jullie is uitgegleden. Moeten jullie helmen dragen?

7. Ja, dit is het meest ideale moment om hem daar beneden te vermaken, want zijn ‘leuter’ is helemaal schoon. Zo heb je geen kans om zweet te proeven of iets dergelijks. Perfect.

8. Je skipt geen onderdeel van je vaste doucheroutine omdat hij erbij is. Dus oordeel niet als je je conditioner er 5 minuten in laat zitten en hij mag je niet storen als je even aan het scrubben bent. Dit is dus waarom je altijd zo zacht bent.

9. Hij kan met je ingezeepte tetten spelen omdat ze fantastisch voelen, maar die zeep blijft niet eeuwig zitten. Het moment waar hij geduldig op wacht: de glibberigheid van zeep op je tetten. Ja het is fantastisch, maar langer dan 3 minuten wil jij geen zeep op je lichaam. Voor je huidje.

10. Of hij alsjeblieft niet naar je wil kijken als je je make-up eraf haalt, want je lijkt net een wasbeer. Ga maar even naar het plafond staren, of ga gewoon de douche uit, maakt niet uit, maar jij moet je oude mascara even van je gezicht wassen.

11. Sowieso dat je gaat oordelen over zijn hygiëne-gewoontes. Aha, dus dít is wat mannen als “schoon” zien. Je kunt gewoon even onderzoek doen naar locaties waar je hem nooit meer kusjes gaat geven.

12. Zoenen met natte lippen voelt best wel te gek. Het voelt een beetje als zoenen in de regen, maar dan beter, want hierbij worden je kleren tenminste niet verpest.

13. Of hij alsjeblieft je haar niet wil wassen. Dit werkt misschien in films, maar niet in het echte leven. Je bent best wel bang dat je zeep in je ogen krijgt, dus het is beter als hij gewoon naar je kijkt terwijl je dit doet.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.