Meteen naar de inhoud
Home » Een dobermann en zijn vriend brengen elke dag samen door, maar let op als het paard zijn hoofd omlaag doet!

Een dobermann en zijn vriend brengen elke dag samen door, maar let op als het paard zijn hoofd omlaag doet!

  • door

Hoewel Dobermanns fysiek intimiderend kunnen zijn vanwege hun grootte en kracht, zijn deze prachtige honden eigenlijk ongelooflijk loyaal en liefdevol.

Het imago komt waarschijnlijk door het feit dat Dobermanns zeer energieke honden zijn, maar ze hebben eigenlijk zoveel liefde te bieden. Als een Dobermann gemeen doet, dan is dat meestal te wijten aan het gebrek aan liefde en goede training toen hij of zij nog een jonge pup was. De Dobermann uit deze video is totaal niet zo, en gelukkig maar; hij is zelfs vriendjes geworden met een paard! Het zijn de ongewone vriendschappen die het leukste zijn. Zo ook die van paard Contino en Boss de Dobermann. Contino woont in Peru en Boss vindt het geweldig om tijd met hem door te brengen.

dobermann pup

Zoeter dan dit kan eigenlijk niet. Het paard en de hond zijn onafscheidelijk geworden en in de onderstaande video zie je hoe leuk ze het met elkaar hebben. Heb jij wel eens zo’n ongewone vriendschap tussen twee verschillende dieren gezien? Laat het weten en vergeet deze video niet te delen met alle dierenliefhebbers onder jouw vrienden!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.