Meteen naar de inhoud
Home » De dochter denkt dat haar vader uit het leger nog niet thuiskomt – maar dat blijkt een leugen!

De dochter denkt dat haar vader uit het leger nog niet thuiskomt – maar dat blijkt een leugen!

  • door

In Amerika komt het nog wel eens voor dat één of beide ouders van een kind uitgezonden zijn met het leger. In Nederland komt dat veel minder voor , maar het leger van Amerika is zeer groot dus dan komen dat soort dingen vaker voor.

Voor een kind is dat natuurlijk lastig; om een van je ouders een lange tijd te moeten missen. Vaak zien we dan ook filmpjes dat ouders hun kind verrassen met hun terugkomst. De onderstaande video is daar een voorbeeld van! Een “Home Coming” is natuurlijk ook veel leuker als het een verrassing is,

Erik Nowak ,een gezagsvoerder in het Amerikaanse leger wou zijn dochter ook verrassen met zijn terugkomst. Hij besluit zijn dochter te gaan opzoeken op de Osborne basisschool. Hij is zes maanden lang weggeweest op missies in Qatar.

De camera’s staan gericht op zijn dochter Imogen. Ze is een presentatie aan het geven voor de klas. Het moment dat ze begint te spreken, verschijnt haar vader achter haar.

Maar dan draait ze zich om! Bekijk het zelf in de onderstaande video en deel het met je vrienden en familie op Facebook!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.