Meteen naar de inhoud
Home » De dochter mocht haar haar niet roze verven – dan gebeurt iets verschrikkelijks die alles verandert

De dochter mocht haar haar niet roze verven – dan gebeurt iets verschrikkelijks die alles verandert

  • door

Het is niet altijd makkelijk voor ouders om een beslissing te nemen wanneer hun kinderen iets vreemds willen proberen. Je kunt je kinderen hun eigen fouten laten maken, maar soms moet je toch gewoon stop zeggen.

Rachel Ann Carpenter kreeg steeds de vraag van haar dochter of ze haar haar roze mocht verven, maar Rachel zei categorisch neen.

Maar toen gebeurde iets die ervoor zorgde dat ze haar beslissing moest herevalueren, ze gaf haar dochter groen licht en zei ze toch ja. Tot grote vreugde van haar dochter.

Toen het meisje op kamp was had ze een afschuwelijk ongeluk met het kampvuur waardoor ze brandwonden opliep op 70% van haar lichaam. Ze zweefde tussen leven en dood, maar uiteindelijk begon ze langzaam te herstellen.

Bij het zien dat haar dochter bijna was overleden, kreeg Rachel een andere kijk op het leven.

– Het leven is te kort om de hele tijd NEE te zeggen. Rond deze tijd, vorig jaar, vroeg ze me of ze haar haar roze mocht verven en ik zei nee.

Haar dochter kon niet anders dan zich bij de beslissing neer te leggen.

– Toen ze me deze keer vroeg of ze haar haar roze mocht verven heb ik wel ja gezegd. Deze ervaring heeft me geleerd dat je nooit weet hoeveel tijd iemand nog heeft, zo schrijft ze in haar Facebook-post.

Het bericht werd bijna 25000 keer gedeeld op Facebook, en Rachel hoopt zo andere ouders te overtuigen wat milder te zijn wanneer hun kinderen iets extra van hun vragen.

– Dus ik wil ouders vragen om meer JA te zeggen tegen hun kinderen. Zelfs al denk je dat roze haar er belachelijk uitziet.

Ben je het eens met Rachel? Laat maar weten in de comments!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.