Meteen naar de inhoud
Home » Dochter neemt pestende leraren op. Als papa luistert, stormt hij de school binnen om iedereen te choqueren!

Dochter neemt pestende leraren op. Als papa luistert, stormt hij de school binnen om iedereen te choqueren!

  • door

We worden altijd geleerd dat onze publieke scholen goed genoeg zijn voor onze kinderen; dat ze de nodige waarden zullen meekrijgen om zich in de volwassenenwereld te handhaven. Maar wat gebeurt er als de leraren zelf deze sociale verbintenis verbreken? Dat moesten Brian en zijn 14-jarige dochter op de harde manier ondervinden.

Cheyanne, een studente met speciale behoeften aan de Miami Trace Middle School, bleef maar overstuur thuiskomen. Toen Brian haar vroeg waarom dat zo was, antwoordde ze dat ze door haar leraren gepest werd. Brian meldde de incidenten aan de schooldirectie, maar die beweerde dat Cheyanne loog. Toen nam Cheyanne een bandopnemer mee naar school en nam de wantoestanden gedurende vier dagen op. Toen Brian de opnames hoorde, huilde hij.

“Ben je echt zo dom?” zei lerares Christie Wilt en Kelly Chaffin, een assistente, voegde daar nog aan toe “Geen wonder dat je geen vrienden hebt. Geen wonder dat niemand je leuk vindt, want je liegt en bedriegt.”

Op een andere opname is te horen hoe geweigerd wordt dat Cheyanne een proef inlevert omdat ze toch niet geslaagd zou zijn. Nog een andere opname onthult hoe Cheyanne voor de hele klas als straf op een loopband moest lopen en verder compleet belachelijke wordt gemaakt door haar leraren.

“Toen we zeven uur lang naar de opnames hadden geluisterd, waren we kapot van verdriet en begrepen we gewoon niet waarom” vertelde Brian.

Maar er is ook nog goed nieuws. Brian liet het bewijsmateriaal aan de directie horen en de betrokken leraren werden op staande voet ontslagen. Hij startte vervolgens ook een rechtszaak tegen de school en kreeg een schadevergoeding van $300.000 toegewezen.

DEEL als ook jij vindt dat Cheyanne best moedig was om een bandopnemer naar school mee te nemen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.