Meteen naar de inhoud
Home » Zij doet voordat ze op vakantie gaat een muntje in de diepvries en je gaat het gegarandeerd ook willen proberen!

Zij doet voordat ze op vakantie gaat een muntje in de diepvries en je gaat het gegarandeerd ook willen proberen!

  • door

Misschien heb je wel eens meegemaakt dat je na een paar weken weggeweest eindelijk weer thuis kwam en merkte dat de klok helemaal niet goed stond. Dat is dan waarschijnlijk te wijden aan een stroomstoring die heeft plaatsgevonden. Het is niet anders, maar zo’n stroomstoring kan een paar nare gevolgen te weeg brengen.

Als je geen digitale klok hebt thuis weet je misschien niet eens dat er een storing is geweest of hoe lang de stroom uit was. Het klinkt onschuldig, zo’n stroomstoring, maar wat als de vriezer er ook mee kapt? Als je vriezer vol voedsel ligt wil je absoluut niet dat dat ding ermee uit scheidt. Je kan knap beroerd worden van bedorven vlees.

( Lees verder onder de foto )

De Amerikaanse Sheila Russell kwam daarom met een geniale tip: Vries een muntje in! Wat heeft dat er überhaupt mee te maken? Nou, er zit wel een reden achter. Vries eerst een kopje of bekertje met water in en leg het muntje er vervolgens bovenop. Als je dan terug komt en de vriezer is even uit geweest moet het muntje aan de onderkant van het kopje liggen.

Bekijk ook de volgende video:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.