Meteen naar de inhoud
Home » Dokters zijn SPRAKELOOS. Een vrouw bevalt van een baby die meer dan zes kilo weegt!

Dokters zijn SPRAKELOOS. Een vrouw bevalt van een baby die meer dan zes kilo weegt!

  • door

Als de weeën Chrissy Corbitt uit de VS vertellen dat haar kind op het punt staat geboren te worden, heeft ze al een vermoeden dat hij redelijk groot is uitgevallen. Maar zo groot, dat had zelfs zij niet verwacht.

De kleine wil naar buiten een week voor zijn termijn voorbij is. Dat is heel normaal en in bijna alle gevallen levert het geen bijkomende problemen op. Maar bij Chrissy is er toch een moeilijkheid. Haar kind is gewoon te groot om via de natuurlijke weg geboren te worden. De vrouw wordt dan maar voorbereid op een keizersnede.

Alles verloopt naar behoren maar dan hoort Chrissy een van de dokters hartelijk lachen. Ze kan niet goed zien wat er aan de hand is. De dokter zegt dan “zijn het twee baby’s pf één?” En wat later zegt hij, “ er komt maar geen eind aan dat kind!”

Dan krijgt Chrissy haar baby eindelijk in haar armen. Het is haar direct duidelijk waarom de dokter zo verbaasd reageerde. Het kind, dat Carleigh heet, is een reuzin. Ze meet 56,5 cm en weegt een ongelooflijke 6,12 kilo.

“Het lijkt wel of ik bevallen ben van een peuter!” De familie van Chrissy had het reuzenkind wel zien aankomen. De buik van Chrissy bleef tijdens de zwangerschap maar aanzwellen tot het werkelijk een gigantische lading werd.

Moeder en dochter stellen het goed en de familie is in de wolken met deze kersverse uitbreiding. Als Carleigh na negen maanden was geboren, zou ze waarschijnlijk zeven kilo gewogen hebben. Over een gezinsuitbreiding gespoken!

Deel dit artikel met je familie en vrienden op Facebook!

Bron: Daily Mail

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.