Meteen naar de inhoud
Home » Voor dood achtergelaten hond met tape rond zijn bek en poten, kwispelt continu met zijn staart na zijn redding

Voor dood achtergelaten hond met tape rond zijn bek en poten, kwispelt continu met zijn staart na zijn redding

  • door

Carlos Carillo en zijn collega, waren zoals iedere morgen onderweg naar het werk, toen ze in een sloot aan de kant van de weg, iets vreemds zagen. “We wisten in eerste instantie niet dat het om een hond ging,” vertelde Carrillo, een werknemer van Shoreline Plumbing in Texas, aan The Dodo. “We reden terug en zagen hem.” De bek van de hond was met tape dichtgeplakt en hij was met buizen vastgebonden. Het was duidelijk dat hij voor dood was achtergelaten…

 

Carillo en zijn vriend haastten zich om de hond te bevrijden. “Het leek goed met hem te gaan,” zei Carrillo. “Hij was erg lief en blij met de aandacht. Hij had daar waarschijnlijk ongeveer een dag gezeten.”
De loodgieters tilden de hond in hun wagen en brachten hem naar Peewee’s Pet Adoption, een nabijgelegen asiel. “Moet je dat vrolijke koppie zien,” schreef Carrillo over hoe blij de hond leek te zijn, omdat hij nog leefde. “Hij weet dat hij gered is!”

Hoewel de hond hartwormen heeft, waar hij momenteel voor behandeld wordt, bleek hij verder gezond te zijn. “Hij blijft maar kwispelen met zijn staart, vertelde een woordvoerder van Peewee’s Pet Adoption. “Hij is zo’n lieverd.”

De persoon die de hond zo harteloos voor dood heeft achtergelaten, is niet gevonden, maar dankzij de loodgieters, heeft de hond gelukkig een tweede kans gekregen om te kunnen genieten van het leven. Het enige dat hij nu nodig heeft, is een liefdevol thuis voor altijd.

Loodgieter Carlos Carillo was op weg naar het werk toen hij iets vreemds zag.

“We wisten in eerste instantie niet dat het om een hond ging… We reden terug en zagen hem.”

De bek van het arme beestje was met tape dichtgeplakt en hij was met buizen vastgebonden – hij was voor dood achtergelaten.

De hond is zeer blij om nog in leven te zijn en is nu op zoek naar een liefdevol thuis voor altijd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.