Meteen naar de inhoud
Home » In een doos vonden ze iets wat op een pop leek. Maar toen hij begon te piepen als ze de repen lijm van zijn vacht scheurden, rolden de tranen over mijn wangen.

In een doos vonden ze iets wat op een pop leek. Maar toen hij begon te piepen als ze de repen lijm van zijn vacht scheurden, rolden de tranen over mijn wangen.

  • door

Het is moeilijk te geloven dat er mensen zijn die een hond zouden willen pesten, maar helaas bestaan zulke mensen wel. Gelukkig staan er voor elke duivelse persoon genoeg mensen klaar om onze viervoeters te redden! Pascal is misschien wel klein, maar ze heeft al heel wat meegemaakt. Om welke reden dan ook vonden enkele personen het grappig om superlijm op deze onschuldige puppy te gieten.

De kleine Pascal zat helemaal onder het vuil en de modder en door de lijm koekte zit zo hard aan als steen. De lijm was zo sterk dat de bloedsomloop van Pascal werd afgesneden. Deze prachtige hond zou sterven.

Maar gelukkig koken op het laatste nippertje enkele geweldige redders op die meteen aan het werk gingen. Het duurde uren om de harde vacht weg te snijden, maar na heel wat geduldig werk, en nadat laag na laag afgepeld werd, begon de hoop voor Pascal op te flakkeren. Het was zelfs zo erg dat de oortjes van Pascal door de afgesneden bloedtoevoer begonnen af te sterven.

Pascal is misschien wel fysiek beter nu, maar de dokters vrezen dat zijn geest gebroken is. Het gaat heel wat tijd kosten om hem terug helemaal te genezen, maar uiteindelijk zal hij een eeuwige thuis vinden waar hij met liefde en respect behandeld zal worden.

Onze dank gaat uit naar He’Art Rescue om het leven van deze prachtige hond te redden.

DEEL deze hartverwarmende redding met je vrienden!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.