Meteen naar de inhoud
Home » Het dreigement van de vader charmeert miljoenen – “Wat je bij mijn dochter flikt zal ik ook bij jou flikken.”

Het dreigement van de vader charmeert miljoenen – “Wat je bij mijn dochter flikt zal ik ook bij jou flikken.”

  • door

We weten allemaal hoe het is. De eerste keer dat je de ouders van je lief ontmoet ben je altijd een beetje zenuwachtig.

Je weet dat er sceptische blikken op je gericht zullen zijn, en het laatste wat je wilt is om jezelf voor schut te zetten. Je voelt je ongemakkelijk en nerveus, en op een emotioneel vlak schommel je ergens tussen hoop en wanhoop in. En zelfs na de eerste ontmoeting duurt het vaak nog een hele poos voordat je je op je gemak voelt.

Deze jongen ontmoette de ouders van zijn vriendin Ricarra Schock, maar het was zeker geen typische interactie, vooral niet met de vader.

Want haar vader is niet zomaar een vader, maar hij is een vader met enorm veel humor! Je zou dan ook kunnen zeggen dat deze ouders en het vriendje van hun dochter zich juist opmerkelijk op hun gemak voelen bij elkaar…

In Bangor, Wisconsin, waar zij wonen, was het hele gezin, samen met de vriend van Ricarra, op een populair en druk bezocht festival.

Hier nam Sharee Schock, de moeder van Ricarra die een professionele fotograaf is, foto’s van haar dochter met haar vriendje voordat ze naar hun eindgala gingen.

En toen besloot Sharee’s man, de vader van Ricarra, om ook mee te doen. Hij nam namelijk precies dezelfde houding aan bij de vriend van Ricarra als hij bij haar had gedaan op hun romantische foto’s samen. De vader stond achter het vriendje van Ricarra, met zijn armen om zijn middel geslagen.

Sharee fotografeerde dit hilarische moment, en iedereen lag in een deuk. Volgens Wikr had de vader namelijk ooit als grapje tegen de jongen gezegd:

WAT JE BIJ MIJN DOCHTER FLIKT ZAL IK OOK BIJ JOU FLIKKEN.

Deze vader is duidelijk een man van zijn woord, en hier is het hilarische resultaat te zien:

Facebook

Facebook

Sharee deelde de foto op Facebook en al gauw werd het een internet sensatie.

Deze foto is geweldig. Vergeet niet om het te delen, om dit grappige moment aan je vrienden te laten zien!

LEES OOK:Mama geeft haar pup een tik op het hoofd. Let op de reactie van de kleine puppy! Wat een driftkikker!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.