Meteen naar de inhoud
Home » Ik drink al een maand lang 2x per dag dit drankje en mijn kilo’s vliegen eraf! Dit moet je absoluut proberen!

Ik drink al een maand lang 2x per dag dit drankje en mijn kilo’s vliegen eraf! Dit moet je absoluut proberen!

  • door

Wij gaan langzamerhand richting de lente en zomer en ik kan niet wachten om eindelijk eens een keer mijn streefgewicht te halen. Ik realiseer mij steeds meer dat bezig zijn met je gezondheid je een enorme boost geeft.

 

Wij weten allemaal wel dat gezond, regelmatig eten en minimaal 30 minuten per dag bewegen het allerbelangrijkste is. Want daar hoef je geen gezondheidsguru voor te zijn. Ik sprak laatste met een persoonlijke trainer van de sportschool waar ik train. Hij vertelde mij dat je het proces kan versnellen door twee keer per dag een zelf gemaakte drankje te drinken.

Ik ben een maand geleden begonnen en tot mijn verbazing ben ik al ruim 6 kilo kwijt. Het kost je niet veel moeite om het drankje te maken en de resultaten spreken voor zich. Ga als volgt te werk:

Vul een glas voor de helft met warm water en voeg daar een theelepel kaneel aan toe.

Daarna een eetlepel honing toe en het sap van een halve citroen toevoegen.

Vervolgens een stuk gember in stukjes snijden en aan het drankje toevoegen.

Roer het geheel goed door elkaar en plaats het als laatste circa 15-20 seconden in de magnetron.

Het drankje is overheerlijk en daarnaast ook nog eens super gezond. De combinatie van de verschillende ingrediënten zorgen ervoor dat je verbranding op gang komt en veel harder gaat werken. Dit is dus super effectief en een goede aanvulling naast je gezonde voeding en de dagelijkse beweging. Het is aanbevolen om dit tweemaal daags te drinken en de kilo’s zullen aanzienlijk minder worden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.