Meteen naar de inhoud
Home » Hij dronk dit natuurlijke sapje en zijn jicht verdween in 3 dagen! Geweldig!

Hij dronk dit natuurlijke sapje en zijn jicht verdween in 3 dagen! Geweldig!

  • door

Medicijnen zijn niet altijd het enige juiste antwoord op ziektes en aandoeningen. Soms biedt de natuur ons ook oplossingen. Jicht is een vorm van artritis die zich meestal openbaart bij de grote teen, waardoor ondraaglijke pijn ontstaat bij patiënten die het hebben.

Echter kan een chronische vorm van jicht ook invloed hebben op andere gewrichten in het lichaam, zoals de knie, elleboog en pols. De oorzaak van jicht is de aanwezigheid van overmatig urinezuur in het bloed.

Net als andere vormen van artritis, wordt jicht gekenmerkt door pijn en ontstekingen. Tweemaal daags een glas kersensap drinken zou jicht helpen voorkomen, zo blijkt uit een nieuwe studie.

Het is aan te raden om eerst een arts te raadplegen om de oorzaak en de ernst van de aandoening vast te stellen. Soms kan jicht worden verward met een aantal andere infecties. Mocht je lijden aan jicht, dan zul je waarschijnlijk specifieke geneesmiddelen voorgeschreven krijgen.

Hoewel deze geneesmiddelen een gunstige invloed kunnen hebben op de ziekte, staan ze bekend om hun nare bijwerkingen. Geen zorgen, gelukkig bestaat er een natuurlijke remedie die jicht tegengaat. Het simpele antwoord is kersensap.

Kersen bevatten anthocyanen, die zeer effectief zijn voor het verlagen van de urineconcentratie in het bloed, omdat het de uitscheiding van urine makkelijker maakt. Het eten van kersen of het drinken van kersensap elimineert dus de oorzaak van jicht. Om te zien hoe de patiënten denken over deze natuurlijke remedie, kun je kijken naar de video hieronder.

Deel dit bericht met je familie en vrienden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.