Meteen naar de inhoud
Home » Dronken ouders waren aan het slapen toen deze man hun dochter meenam, ze zal nooit meer terugkomen…

Dronken ouders waren aan het slapen toen deze man hun dochter meenam, ze zal nooit meer terugkomen…

  • door

Het was een lange dag en Ivan Razumov, afkomstig uit Belarus, was onderweg naar huis. Tijdens het rijden zag hij opeens een klein meisje met een hond langs de kant van de snelweg, ze waren aan het rennen.

Ivan besloot te stoppen en uit te zoeken wat er aan de hand was met dit meisje. Het was voor zijn gevoel niet normaal dat zo’n klein meisje met een hond rende langs de snelweg. Toen Ivan iets dichterbij het meisje was merkte hij op dat ze vieze kleren, versleten schoenen aan had, haar haar was in de war en ze keek angstig uit haar ogen. Volgens hem was ze pas 4 jaar oud.

“Hoe heet jij?” Vroeg Ivan. De hond van het meisje gromde naar hem. “ Zhenya… Feorovich… Vladimirovna.” Ivan besefte dat het kind minimaal 15km had gerend. Ze was onderweg naar een dorpje om daar ijs te halen, er was namelijk geen eten thuis. Haar ouders waren bezopen en konden niet voor haar zorgen.

Het meisje vertelde aan Ivan: “ Ik ben al een hele tijd aan het rennen… mijn benen doen pijn…en mijn handen.. ik ben gevallen.” Ivan gaf haar wat water en belde daarna gelijk met de maatschappelijke dienstverlening. Toen zij arriveerden namen ze het meisje gelijk mee naar het ziekenhuis.

De medewerkers van de sociale instantie zijn daarna naar het huis gereden van het meisje om met de ouders te praten. Ze waren verbijsterd door wat ze daar zagen. Het was onmogelijk om te praten met een van de ouders. Een ouder lag bewusteloos op de grond en de andere hing aan de eetkamer tafel en was stomdronken. Ze waren beiden van de wereld en merkten niet eens op dat er mensen in hun huis aanwezig waren.

Gelukkig herstelde Zhenya volledig in het ziekenhuis. Ze bleek een aardig en opgewekt meisje te zijn.
Tijdens het verblijf in het ziekenhuis werd Zhenya vaak bezocht door haar held Ivan. Ook bezocht hij haar in het tehuis van de zomer op een dag zei ze tegen Ivan: “ Ik was op jou aan het wachten.” Daar bedoelde ze natuurlijk haar redding mee!
Ivan wilt het meisje adopteren hij is er helemaal klaar voor, hij moet het alleen nog bespreken met de familie.

Gelukkig was Ivan alert en merkte hij op dat er iets niet klopte aan het rennende meisje langs de weg. Als hij niet gelijk had gereageerd en hulp had ingeroepen was het extreem somber en tragisch afgelopen voor dit kleine meisje. Jammer genoeg waren er al honderden auto’s langs gereden en geen van die auto’s was gestopt.

Deel dit verhaal met zoveel mogelijk vrienden en familie van Ivan en de kleine engel die hij gered heeft!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.