Meteen naar de inhoud
Home » Dronken vader valt dagopvang moeder aan – 3 minuten later offert zij zich op om de kinderen te redden

Dronken vader valt dagopvang moeder aan – 3 minuten later offert zij zich op om de kinderen te redden

  • door

Dagopvang moeder Martha McClure woont in Montana, Verenigde Staten. Volgens Today werkt ze al meer dan 20 jaar als in dit beroep. Ze verzorgt vaak kinderen die in pleeggezinnen terecht zijn gekomen, of uit huis geplaatst zijn.

Op een dag kwam de vader van Martha’s oppaskinderen thuis, en zei hij dat hij zijn drie kinderen kwam ophalen. Zijn vriendin was ook bij hem, en beiden waren duidelijk dronken. Ze roken naar alcohol en konden niet zonder steun rechtop staan.

Aangezien Martha wist dat deze kinderen opgroeiden bij familieleden die zeer restrictieve regels hadden over bezoek realiseerde ze zich dat er iets niet goed zat.

Gofundme / Martha McClure

Gofundme / Martha McClure

Hoewel Martha bang was weigerde ze de man in het huis binnen te laten. De vader probeerde haar binnen ongeveer 3 minuten om te praten, maar toen veranderde het allemaal in de nachtmerrie waar ze bang voor was.

Gofundme / Martha McClure

Gofundme / Martha McClure

De vader liep naar de achterkant van het huis en gooide een driewieler door het raam. Martha probeerde hem te stoppen, maar toen sloeg zijn vriendin haar met een sneeuwschop in het gezicht.

Toen Martha bewusteloos op de grond lag sloeg de vader haar opnieuw. Ze brak meerdere dingen in haar gezicht.

Hierna vluchtten de daders.

Gofundme / Martha McClure

Gofundme / Martha McClure

Met behulp van haar assistent belde Martha de politie en ze probeerde haar gezicht voor de kinderen in het huis te verbergen.

Ze wisten niet wat er was gebeurd. We hebben ons best gedaan om ervoor te zorgen dat ze veilig waren, zegt Martha tegen Today, en vervolgt: Ik wil niet dat mijn huis een enge plek wordt waar iets vreselijks is gebeurd. Voor veel van de kinderen is mijn huis hun tweede huis.

Toen de politie en paramedici ter plekke kwamen werd Martha met spoed naar het ziekenhuis gebracht, waar ze een spoedoperatie onderging.

Zelfs tot op de dag van vandaag ervaart ze soms pijn in sommige delen van haar gezicht en heeft ze wat problemen met haar gezichtsvermogen. Maar ze is trots op wat ze heeft gedaan:

De kinderen zijn mijn verantwoordelijkheid. Ik ben hun persoon. Ik ben degene die ze vertrouwen wanneer hun eigen moeder er niet is. Wist ik dat hij me pijn zou doen? Ja. Hoopte ik dat hij het niet zou doen? Uiteraard. Zou ik het opnieuw doen? Zeker.

Gofundme / Martha McClure

Gofundme / Martha McClure

Dankzij Martha’s acties waren de kinderen veilig in het huis. Nu vragen we iedereen stil te staan bij haar moedige optreden door het delen van dit stuk!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.