Meteen naar de inhoud
Home » Drugsverslaafde, die de baby van zijn vriendin verkrachtte en vermoordde, krijgt precies datgene wat hij verdient

Drugsverslaafde, die de baby van zijn vriendin verkrachtte en vermoordde, krijgt precies datgene wat hij verdient

  • door

In mei 2011 beging Christopher Cheary, een heroïneverslaafde, de ergste misdaad die een mens kan plegen. Hij verkrachtte, martelde en vermoorde de 3-jarige Sophia Acosta, de dochter van zijn vriendin, omdat ze weigerde hem papa te noemen. Toen de moeder van het meisje genaamd Erika Smith drugs ging kopen, bleef de 26-jarige Cheary alleen achter met het meisje. Maar de gestoorde man greep deze opportuniteit aan om de peuter brutaal om het leven te brengen.

Afbeelding: AWM.com

Voor hij het meisje seksueel aanrandde, sloeg Cheary het meisje. Toen de hulpdiensten ter plaatse kwamen, troffen ze het meisje naakt en in een plas bloed op de grond aan. Eerder deze maand werd het proces tegen de dader beëindigd. De jury veroordeelde de man tot de doodstraf.

Hoewel ook de moeder niet helemaal onschuldig is, werd ze nooit aangeklaagd. Toen de moeder terug thuiskwam met de drugs vonden ze er niet beter op om meteen heroïne te beginnen nemen.

De moeder had Sophia immers bewusteloos aangetroffen. Ze zat onder haar eigen braaksel en daarom probeerde moeder haar nog een badje te geven. Toen het stel besefte dat het meisje niet meer bij bewustzijn zou komen, belden ze de hulpdiensten.

Andere babysitters verklaarden achteraf dat Sophia altijd bang was van Cheary. Hoewel hij helemaal niet verwacht is met het meisje, stond hij erop dat ze hem “papa” noemde. Blijkbaar was dit de aanleiding voor zijn woede-uitbarsting die uiteindelijk tot de dood van het meisje leidde.

Verdiende deze man de doodstraf?

Laat van je horen in de reacties op Facebook en DEEL dit bericht met je vrienden!

Bron: AWM.com

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.