Meteen naar de inhoud
Home » Ze drukt 2 jongens aan haar borst. Maar wat ze hier met de zoon van haar vriendin doet, verdeelt het internet.

Ze drukt 2 jongens aan haar borst. Maar wat ze hier met de zoon van haar vriendin doet, verdeelt het internet.

  • door

De foto van deze mama uit Australië heeft Facebookgebruikers uit de hele wereld beroert en een verhit debat losgemaakt. Jessica Anne Colletti laadde een foto op het sociale netwerk op waarbij ze haar 16 maanden oude zoon Lucian de borst geeft – maar naast haar eigen zoon geeft de mama ook een ander kind borstvoeding! Het gaat om de 18 maanden oude zoon van een goede vriendin van haar. De kleine Mateo gunt zichzelf op de foto eveneens een slok van de vreemde borst, oog in oog met zijn speelkameraadje.

Jessica zegt dat ze hiervoor de toestemming van de moeder van Mateo had. Charlie Interrante, Mateo’s moeder, kan om verschillende redenen deze vorm van voeding niet geven en met industriële vervangproducten waren er problemen gerezen.

Omdat Charlie sinds een jaar bij Jessica en haar man Ben wordt opgevangen, vindt huisvrouw en moeder Jessica dit als de beste oplossing voor alle betrokkenen: Mateo krijgt de beste verzorging, Charlie hoeft zich geen zorgen te maken en kan rustig gaan werken – en haar eigen zoon Lucian leert om te delen met zijn “melkbroertje”.

De twee zoontjes begrijpen de opschudding over de beslissing van hun moeders gelukkig nog niet. Maar de verhitte discussie woedt voort en de meningen zijn zeer verdeeld van “ongehoord” tot “Wat is het probleem?”

DEEL deze controversiële foto met iedereen die je kent en vraag wat je vrienden hiervan vinden!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.