Meteen naar de inhoud
Home » Duiker begrijpt niet wat zeehond wil, dan strekt hij zijn hand uit – het is zo aandoenlijk!

Duiker begrijpt niet wat zeehond wil, dan strekt hij zijn hand uit – het is zo aandoenlijk!

  • door

Als je een wild dier in zijn natuurlijke leefomgeving tegenkomt, zul je dat niet gauw vergeten. Vraag dat maar aan Gary Grayson, die een grijze zeehond in zijn natuurlijke habitat tegenkwam.

 

De zeehond leek absoluut niet bang voor Gary. Sterker zelfs, hij deed iets waardoor ik nog meer van wilde dieren ben gaan houden.

Het gebeurde allemaal toen Gary op de Scilly-eilanden langs de kust van het zuidwesten van Engeland aan het duiken was. Plotseling zag hij twee grijze zeehonden. Eén zeehond was een beetje terughoudend, terwijl de andere totaal niet bang leek te zijn voor Gary of zijn duikuitrusting.

De zeehond zwom op Gary af en raakte zijn neus aan. Gary begreep niet wat de nieuwsgierige zeehond van hem wilde, dus strekte hij zijn hand uit. De zeehond pakte het vast en trok het zachtjes naar zijn buik.

Het wilde dier was slechts op zoek naar een beetje aandacht en wilde graag over de buik geaaid worden.

“Dit laat maar weer eens zien hoe lief en nieuwsgierig zeehonden zijn, en hoe erg ze op honden lijken, zei McMillan, CEO van Seal Rescue Island, aan de Huffington Post.

Wat is er nou beter dan een grijze zeehond, die een grijze dag opfleurt!

Bekijk de video hieronder:

Het is zo geweldig dat Gary deze bijzondere ontmoeting heeft gefilmd, zodat we er allemaal van kunnen genieten. Deel deze video met alle dierenliefhebbers in je vriendenkring!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.