Meteen naar de inhoud
Home » Dwayne ‘The Rock’ Johnson laat een foto trekken van zichzelf en iemand anders in de fitness. Je gelooft nooit wie naast hem staat!

Dwayne ‘The Rock’ Johnson laat een foto trekken van zichzelf en iemand anders in de fitness. Je gelooft nooit wie naast hem staat!

  • door

De bekende acteur Dwayne Johnson, ook gekend als ‘The Rock’ (De Rots), heeft een indrukwekkend lichaam. De man is dan ook vooral bekend van actiefilms waarin zijn gespierdheid prima tot uiting kan komen. In zijn jeugdjaren was Johnson een footballspeler op zijn school. In 1991 was hij lid van de University of Miami’s nationale kampioenschapsteam. Hij speelde later voor de Calgary Stampeders in de Canadian Football League. In 1995 was Johnson twee maanden buiten strijd en hij besloot om professioneel worstelaar te worden zoals zijn grootvader, Peter Maivia, en zijn vader, Rocky Johnson.

Als worstelaar wordt Johnson een van de grootste professionele worstelaars aller tijden beschouwd. Tijdens zijn periode in de WWE, won Johnson 17 kampioenschappen waaronder negen World Heavyweight Championships (8 keer het WWF/E Championship en 2 keer het WCW/World Championship), twee WWF Intercontinental Championships en vijf WWF Tag Team Championships. Door deze titels werd hij de zesde WWF/E Triple Crown Champion.

We zijn zeker dat hij vele uren in het gymnasium vertoeft waar hij zijn spieren traint om in vorm te blijven. Er verschijnen regelmatig foto’s van de filmster op het internet waarop te zien is hoe de man met de gewichten tekeer gaat.

Onlangs, echter, verscheen er een foto van Dwayne in het fitnesscentrum in gezelschap van een onverwachte dame. De foto veroorzaakte meteen een hele storm op Instagram.

Wie naast hem staat? Is dat niet Jennifer Lopez in hoogst eigen persoon? De twee bezoeken hetzelfde fitnesscentrum en natuurlijk kon Dwayne het niet nalaten om even voor de foto te poseren samen met de beeldschone actrice.

Of er meer aan de gang is tussen de twee, zal de toekomst moeten uitwijzen. Wij gaan er in elk moment van uit dat de twee een diepe passie voor lichaamsontwikkeling delen. Dat zal wel nodig zijn om zo ’n indrukwekkend lichaam te onderhouden.

En wie weet, misschien krijg je er zelf zin van om weer eens een trainingprogramma aan te vatten. We wensen je alvast veel doorzetting en plezier toe!

Deel dit artikel met je familie en vrienden op Facebook.

Bron: Perfecto

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.