Meteen naar de inhoud
Home » Echtgenoot treft zijn vrouw aan terwijl ze samen met hun zoon een dutje doet. Maar hij weet PRECIES wat ze verbergt!

Echtgenoot treft zijn vrouw aan terwijl ze samen met hun zoon een dutje doet. Maar hij weet PRECIES wat ze verbergt!

  • door
Ka Design

Bobby woont samen met zijn vrouw Rayena en hun jonge zoon in Gardendale, AL. Niet alleen is Rayena een drukbezette moeder, maar ze is ook een traumaverpleegster.

Rayena wijdt haar leven aan de opvoeding van hun zoon en het redden van levens op dagelijkse basis. Bobby weet diep vanbinnen dat ze overwerkt en oververmoeid is. Onlangs deelde Bobby een brief waarin hij zijn bewondering voor Rayena laat blijken. Met 100.000 keer gedeeld te zijn, gaat de brief viraal.

Toen hij in de slaapkamer binnen wandelde en zijn vrouw zag slapen met haar armen rond hun zoon, ontglipten hem de volgende woorden. Steeds maar weer horen we over moeders – en vrouwen in het algemeen – die zich door hun echtgenoten ondergewaardeerd voelen. Maar deze fout zal Bobby zeker niet maken.

Wacht totdat je de boodschap van deze echtgenoot ziet.

“Dit is mijn vrouw die een dutje doet. Binnen een uurtje wordt ze wakker, trekt ze haar schort aan en vertrekt ze naar het werk.”

De instrumenten die ze nodig heeft om haar werk te doen worden minutieus gecontroleerd – haar kapsel en make-up regelt ze heel snel. Ze zal klagen dat ze er vreselijk uitziet. Ik ben het daar uiteraard niet mee eens en maak haar een kopje koffie.

Ze zal op de bank zitten met haar benen gekruist en het proberen te drinken terwijl ze met de peuter speelt die over haar kruipt.”

“Ze zal zo nu en dan voor zich uit staren als we praten: in stilte bereid ze haar voor op wat haar te wachten staat. Ze denkt dat ik het niet opmerk.

Ze zal de baby kussen, ze kust mij en ze vertrekt om de mensen die de slechtste dag van hun leven beleven te helpen. Auto-ongelukken, schotwonden, explosies, brandwonden en breuken – professionelen, armen, priesters, verslaafden en prostituees – moeders, vaders, zonen, dochters en families – het maakt niet uit wie je bent of wat er met je gebeurd is.”

“Ze zal voor je zorgen.

Ze zal 14 uur later thuiskomen en haar schoenen uittrekken waarop ze tot bloedens toe de hele dag heeft moeten rondlopen. Soms wil ze er helemaal niet over praten. Soms kan ze niet wachten om erover te praten.”

“Soms zal ze lachen tot ze huilt en soms huilt ze gewoon – maar ondanks deze zeldzame momenten is ze altijd op tijd voor haar volgende shift.

Mijn vrouw is een verpleegster. Mijn vrouw is een heldin.”

 Hadden alle echtgenoten maar zoveel respect, trots en liefde voor hun echtgenotes. Als je het eens bent, DEEL dit verhaal dan met al je vrienden op Facebook!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.