Meteen naar de inhoud
Home » Echtgenoot ziet oververmoeide schoonmoeder in de keuken zitten – waarom ze daar zit ontroerd hem

Echtgenoot ziet oververmoeide schoonmoeder in de keuken zitten – waarom ze daar zit ontroerd hem

  • door
Afbeelding weergeven op Twitter

Het huwelijk is niet alleen een liefdevolle verbintenis tussen twee mensen, het betekent ook dat twee families samenkomen en een band vormen.

 

Toen Scott Mann zijn schoonmoeder voor het eerst ontmoette, wist hij dat de kans klein was dat ze goede vrienden zouden worden.

Na zeven jaar huwelijk nam zijn leven een dramatische wending. Scott’s vrouw kreeg de diagnose leukemie. Ze was slechts 30 jaar oud.

Tijdens deze tragedie leerde Scott een belangrijke les, die hij nu graag met anderen wilt delen.

Hier volgt Scott’s hartverscheurende brief:

Toen ik mijn voormalige schoonmoeder ontmoette, kon ik me maar moeilijk vinden in haar Oost-Amerikaanse accent. Bovendien kwam ze bazig op me over. Ik wist echter dat ze belangrijk was voor de liefde van mijn leven, dus accepteerde ik haar.

Na 7 jaar kende ik mijn schoonmoeder eigenlijk nog niet echt.

Toen mijn voormalige vrouw op 30 jarige leeftijd leukemie kreeg, toen artsen haar 10% kans gaven om een ​​jaar te leven, toen onze wereld in duigen viel en voorgoed veranderd was, stapte mijn schoonmoeder heel kalm en zeer krachtig in de rol die haar op het lijf geschreven was. Samen met haar man verhuisde ze naar ons huis en nam ze de taak als verzorger van mijn vrouw op zich.

Gedurende twee jaar kocht ze meestal de boodschappen, kookte ze vrijwel elke maaltijd, deed ze bijna al het was- en schoonmaakwerk, bracht ze ons naar bijna alle 300+ doktersafspraken, sorteerde ze tienduizenden pillen en zorgde ze ervoor dat deze dagelijks op tijd werden ingenomen.

En dit alles terwijl ze zelf ook de diagnose kanker kreeg toen ze voor iedereen om haar heen zorgde, toen ze zelf een borstamputatie kreeg, toen ze zelf chemokuren onderging.

Ik heb deze foto genomen voordat ik naar mijn werk ging. Ze had geen idee dat ik daar stond.

Dit, vrienden, is hoe grootsheid er op een rustig moment uitziet. Wachtend op havermout die op de kook staat voor haar dochter. Haar haar was door de chemo uitgevallen, maar ze bleef ondanks alles voor haar dochter zorgen.

Niet iedereen krijgt een echte superheld in het leven. En om dit geschenk ben ik dankbaar.

Ik denk dat we allemaal kunnen leren van Scott’s ontroerende verhaal. Er zullen altijd mensen in het leven zijn waar we niet snel van houden. Maar open blijven staan is essentieel: Na jaren van irritatie aan een familielid, dat hij ‘geërfd’ had, besefte Scott uiteindelijk wat voor ongelooflijke vrouw zijn schoonmoeder echt was.

20 honden die denken dat ze het kind van de familie zijn. Bij nummer 15 stonden de tranen in mijn ogen van het lachen!

Help hem bij het delen en verspreiden van dit bericht.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.