Masturberende fietser krijgt straf te horen.

Een man (27) uit Krimpen aan den IJssel werd veroordeeld wegens het bedreigen van jonge vrouwen om hen te verkrachten. De 27-jarige viel ’s nachts verschillende vrouwen lastig en fietste ze naar verluidt al masturberend achterna. Dat meldt AD.

Zijn slachtoffers stonden doodsangsten uit. Een van de slachtoffers was in het midden van de nacht onderweg naar huis toen er plots een man naast haar kwam fietsen. Het toen 17-jarige meisje was geschokt toen ze zag dat de viespeuk zijn geslachtsdeel in zijn hand vasthield. De man maakte ook schunnige opmerkingen en bleef haar achtervolgen tot bij haar voordeur. Eenmaal thuisgekomen, bleef de man nog enige tijd voor haar huis staan.

Tijdens de zitting van twee weken geleden ontkende de man de feiten in alle toonaarden. Nu werd hij toch schuldig bevonden. Er bestond genoeg bewijs tegen de man.

De rechter veroordeelde hem tot een voorwaardelijke gevangenisstraf van drie maanden met een proeftijd van 2 jaar. Daarnaast kreeg hij een taakstraf van 120 uur en een van de voorwaarden is dat hij zich laat behandelen. Jaren geleden werd hij ook al eens veroordeeld voor zedenfeiten en ook toen kreeg hij hulp.

Wat vind jij hiervan? Laat van je horen in de reacties!

Bron en afbeeldingen: AD (Foto louter ter illustratie)