Duivelse ouders hongeren zoon uit, wassen hem nooit en laten hem in dierenuitwerpselen spelen.

Waarschuwing: Heftige inhoud niet geschikt voor gevoelige lezers.

Een uitgehongerde peuter werd in zijn smerige huis ontdekt hoe hij met dierenuitwerpselen speelde en een rauwe aardappel at. De feiten kwamen aan het licht toen een dokter op huisbezoek kwam.

Tiny Danylo Zakharov (2) werd door sociale werkers gered. De sociale werkers beweerden dat hij nooit gewassen werd. Zijn ouders beweren echter dat ze een normaal gezin zijn.

De peuter kroop over de met dierenuitwerpselen besmeurde vloer in zijn huis in Oekraïne om rauwe aardappelen te zoeken omdat zijn ouders hem niet behoorlijk te eten gaven.

Danylo werd bij zijn ouders weggenomen en overgebracht naar het ziekenhuis, waar hij behandeld werd voor ondervoeding. Hij moest op de grond spelen waar uitwerpselen lagen van honden en katten. De feiten kwamen aan het licht toen een dokter zijn zwangere moeder kwam bezoeken.

Geschokt door wat ze gezien had, gaf ze de familie aan bij de lokale sociale diensten en die brachten vervolgens een bezoek aan het huis.

Een woordvoerder van de sociale dienst verklaarde: “De vloer zat onder de uitwerpselen en de speeltjes van de jongen zaten onder de ontlasting. We stelden een compleet gebrek aan hygiëne vast. De jongen was vuil, alsook de beddenlakens en alle andere spullen. Het huis, zonder verwarming, bevond zich in een vreselijke toestand.” Lees verder op de volgende pagina om te horen wat de ouders hierover te zeggen hadden.