Meteen naar de inhoud
Home » De eerlijke brief van de man aan minnaar van ontrouwe vrouw – “Aan de man die het bed met mijn vrouw deelt”

De eerlijke brief van de man aan minnaar van ontrouwe vrouw – “Aan de man die het bed met mijn vrouw deelt”

 • door

Dit verhaal is waarschijnlijk niet waar gebeurd, maar het gaat over een man die ontdekt dat zijn vrouw ontrouw is.

In plaats van boos te worden, wat vaak de voor de hand liggende en natuurlijke reactie is, besloot hij een brief op de keukentafel leggen, maar het was niet zomaar een brief…

Pixabay

Pixabay

“Aan de man die het bed met mijn vrouw deelt,

Je weet wie je bent. Ja, ik weet het ook. Nee, ik ben niet boos, ik zou je alleen een paar vragen willen stellen. Je wordt immers goed verzorgd door mijn vrouw.

 1. Doe de wc-bril weer naar beneden als je klaar bent. Ik krijg nog steeds de schuld en het wordt steeds vervelender.
 1. Je geeft mij misschien wel de kans om vaker te gaan vissen, maar stop alsjeblieft met het drinken van al mijn bier. Het is niet erg als je wat wilt drinken als je aankomt, maar laat alsjeblieft wat voor mij over, want ik moet langer in dit huis verblijven dan jij.
 1. Als je het laatste biertje wilt drinken stel ik voor dat je meer gaat kopen of wat geld op het aanrecht achterlaat, zodat ik het zelf kan kopen.
 1. Als je het laatste stukje wc-papier van de rol gebruikt, vervang de rol dan. Om de een ​​of andere reden denk dat mijn zoontje van 5 dat hij niet hoeft af te vegen als het wc-papier op is. Het ligt onder de gootsteen, maar als je een betere plek vindt om het op te bergen mag je die aanbevelen.

Pixabay

Pixabay

 1. Nadat je met mijn vrouw naar bed bent geweest, gebruik dan een zakdoekje of iets dergelijks om het schoon te vegen. De rechter mand met kleren is van mij, en alle kleren daarin zijn schoon. Mijn vrouw doet de was nooit en ik heb ’s ochtends meestal haast om naar werk te gaan. Vorige week was mijn shirt een beetje vies, en dit wordt helaas echt niet gewaardeerd.
 1. Zeg alsjeblieft niet meer tegen mijn kinderen dat je een vriend van de familie bent. Ze zijn jong en weten niet beter.
 1. Als je niet van plan bent om te gaan betalen wil ik je vragen om te stoppen met de verwarming in huis hoog te zetten, want dit kost op de lange termijn veel geld.
 1. Als ze je vraagt ​​of haar kont er groot uitziet in verschillende kledingstukken, zeg dan nee. Je denkt misschien dat een ander antwoord ervoor zal zorgen dat ze niet zoveel ijs of snoep meer eet, maar het enige wat je dan doet is haar een excuus geven om meer broeken kopen.
 1. Hou op met alle koekjes op te eten. De chocoladekoekjes die je had gegeten had mijn moeder voor mijn verjaardag voor me gebakken. Mijn vrouw heeft al jaren niets gebakken, en als ze iets bakt dan deelt ze het niet. Ik zal het niet eens vriendelijk vragen, stop gewoon met het eten van al mijn koekjes.

Pixabay

Pixabay

 1. Als je in mijn stoel zit zou het goed zijn om af en toe van positie te veranderen. Ik heb tussen mijn voetbaltraining, wedstrijden, basketbal kamp of huiswerk nauwelijks tijd om erin te zitten, dus als ik er eindelijk kan zitten wil ik dat het comfortabel is.

En ten slotte: dankjewel dat je haar uitnodigde voor lunch op Valentijnsdag. Ze had namelijk niet zoveel honger als gewoonlijk toen we ’s avonds samen aten, en bestelde alleen een hoofdgerecht in ons restaurant. Op die manier kon ik het me veroorloven om de kinderen mee te nemen naar de film met het geld dat we hadden bespaard.

Ik hoop dat je me kan helpen met deze dingen, want het zou het gênant zijn als ik haar moet confronteren. Als je dit voor mij kan doen kan ik je waarschuwen wanneer ik niet thuis zal zijn en hoe lang ik weg zal blijven, zodat je je niet meer gestrest hoeft te voelen.

P.S. Ik neem de kinderen op 3 april mee op een klein reisje. We blijven vier dagen weg. Als het bier op is kun je bovenop de koelkast meer vinden.”

Moest je ook zo lachen bij het lezen van dit fictieve verhaal? Deel dit met je vrienden, en verspreid het gelach!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.