Meteen naar de inhoud
Home » Deze egoïstische man wilde begraven worden met al zijn geld. De actie van zijn vrouw? Geweldig!

Deze egoïstische man wilde begraven worden met al zijn geld. De actie van zijn vrouw? Geweldig!

  • door
Ka Design

Veel mensen doen tegenwoordig aan sparen beleggen, maar je hebt mensen die op hun geld letten en mensen die echt veel te gierig zijn, dit hilarische verhaal gaat over het tweede geval. Want dit gaat over een man die zijn leven lang keihard had gewerkt en alleen maar aan sparen beleggen deed.

Nooit gaf hij iets uit aan leuke dingen en de liefde voor zijn geld was het allerbelangrijkste, nog belangrijker dan de liefde voor zijn vrouw.

Net voordat hij overleed vertelde hij tegen zijn vrouw zijn laatste wens. Hij zei: “Luister, wanneer ik overlijd wil ik dat je al mijn geld in een doos stopt en naast mij neerlegt in mijn kist. Ik wil dat het geld dat mijn sparen beleggen en werk hebben opgeleverd namelijk altijd bij me dragen.”

De vrouw vond het raar maar ging akkoord, het was ten slotte zijn laatste wens.. Hij overleed een kleine poos daarna en tijdens de uitvaart zat zijn vrouw naast hun allerbeste vriend.

Toen de ceremonie klaar was en ze de kist wilden sluiten riep de vrouw snel, “Wacht even!”
Ze had een schoenendoos bij zich en deed deze in de kist. De uitvaartondernemers sloten hierna voorgoed de kist en lieten hem naar beneden zakken.

Mensen vroegen haar, “Ik mag hopen dat je niet zo gek bent geweest om écht al het geld van het sparen beleggen in die doos te stoppen voor die gierige oude man.” Ze reageerde daarop met, ” Ik heb echt het geld in de doos gestopt, ik ben een goede Christen, ik kan echt niet liegen en heb het beloofd.”

Haar beste vriendin kon dit echt niet geloven en vroeg of ze echt al het geld van het sparen beleggen in de kist had gestopt. De vrouw antwoordde: “Maar natuurlijk heb ik dat gedaan.

Ik had al het geld bij elkaar geraapt en op een nieuwe rekening gezet, hierna heb ik een tweede pinpas aangevraagd en deze in de kist gedaan.”

Wat een geniale actie. Ze heeft hierdoor haar belofte niet verbroken maar ook het geld kunnen behouden. Vergeet dit geweldige verhaal niet te delen met vrienden familie, het zal iedereen met een lach achterlaten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.