Meteen naar de inhoud
Home » Emma (21) beviel na zwaar ongeluk van baby’tje en deelt deze hartverscheurende foto’s

Emma (21) beviel na zwaar ongeluk van baby’tje en deelt deze hartverscheurende foto’s

  • door

Zes maanden zwanger. Zo ver was Emma Fairbairn uit het Britse Pembrokeshire gevorderd, toen ze het slachtoffer was in een verkeersongeval. In allerijl werd ze naar het ziekenhuis gebracht, maar kreeg daar vreselijk nieuws. Nu deelt ze deze hartverscheurende foto’s om mensen bewust te maken van de verschrikkelijke gevolgen die zo’n ongelukken kunnen hebben.

Het noodlottige accident in Milford Haven was in enkele seconden voorbij. Maar de gevolgen ervan had zelfs Emma niet voelen aankomen. Hoewel ze gewond was, leek het belangrijkste immers nog intact: ze voelde haar baby’tje van zes maanden in haar buik nog schoppen.

“Mijn hele wereld stortte in”

FOTO: ? EMMA FAIRBAIRN

Maar de hulpverleners wilden geen minuut verliezen en stuurden de 21-jarige uit Wales regelrecht naar het ziekenhuis. De artsen onderzochten haar grondig en konden haar een verlossend antwoord geven: alles leek in orde op de echo’s. Voor alle zekerheid wilden ze haar wel nog een nachtje in het ziekenhuis houden, zodat alles zeker goed zou lopen voor de zwangere mama.

Emma haalde opgelucht adem en kon wat rust vinden. Totdat de dokters besloten om even later nog een keer een check-up te doen. Plots was er geen hartslag meer hoorbaar van de baby. Een scan bevestigde hun grootste angst. Het kindje was gestorven in de buik van zijn mama.

“Het voelde alsof de hemel op mijn hoofd terecht was gekomen.” Het was niet de pijn van het ongeval, maar het verdriet over haar kindje dat haar ontroostbaar maakte. “Het voelde alsof ik knock-out op de grond lag. Mijn hele wereld stortte in.”

Hartverscheurende foto’s

Op 28 mei, drie dagen na het ongeluk, is Emma bevallen van haar dode kindje. Ze gaf hem de naam Flynn. Het jongetje woog amper 623 gram. Een verschrikkelijke ervaring voor de vrouw. “De afgelopen 27 uur waren de vreselijkste uit mijn leven, wetende dat ik nooit de eerste stapjes van mijn zoontje op deze wereld zal kunnen meemaken. Ik zal nooit meer in zijn ogen kunnen kijken”, schreef ze in een hartverscheurende post op Facebook.

“Zijn kleine lichaampje kon de pijn en de stress van het ongeval niet aan en ik kon niets doen om hem te redden. Mijn lichaam had hem moeten beschermen. Tot enkele uren na het ongeval dacht ik dat mijn lichaam dat ook zou doen.” Bij de tekst postte ze een hartverscheurende foto van Flynn met de boodschap. “Rust zacht mijn mooie kleine jongen.”

FOTO: GOFUNDME

Goed hart laten zien

Emma’s familie en vrienden zijn nu een crowdfundingsactie gestart om het kindje een mooie begrafenis te kunnen geven. De opbrengst zullen ze ook geven aan de kraamafdeling die Emma tijdens de zware bevalling van haar gestorven zoontje zo goed heeft bijgestaan.

De politie is nu een onderzoek gestart naar het auto-ongeluk. Wie er precies in fout was tijdens die noodlottige middag op 25 mei, is nog onduidelijk.

Bron: FACEBOOK, GOFUNDME

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.