Meteen naar de inhoud
Home » Er is iets op de foto’s van Diana en Charles te zien dat niemand voordien doorhad. Nu is de vraag: waarom?

Er is iets op de foto’s van Diana en Charles te zien dat niemand voordien doorhad. Nu is de vraag: waarom?

  • door

Gedurende vele jaren was iedereen in de ban van het koppel Prince Charles en Lady Di. Lady Di stond dicht bij de gewone mensen. Ze was aantrekkelijk, charismatisch, had een sterke persoonlijkheid en toewijding. Ze was ook niet klein. Wist je dat ze even groot was als Charles zelf, 1m78! Maar voor een of andere reden wilde de Britse kroon niet dat mensen dat zagen!

Het was Lady Di niet die dit wilde verbergen. Ze werd verboden om hoge hakken te dragen of platformzolen. En dit is nog het vreemdste van al. In alle foto’s van het koppel lijkt het alsof Charles veel groter is dan Lady Diana.

De laatste tijd is er zeer veel aandacht voor dit onnozele detail. Onnozel? Misschien, maar dan wel ten nadele van Diana. De vraag is dan ook prangend: waarom moest Lady Di zich steeds bukken bij elke foto? Waarom moest Charles er groter uitzien?

Is het een kwestie van seksisme? Van macht? Niemand mag boven Zijne Majesteit uitsteken? Niemand mag groter zijn dan hij? De foto’s roepen in elk geval veel vragen op. Een duidelijk antwoord is ver te zoeken!

Deel dit artikel met je vrienden en familie op Facebook.

Bron: TheTruthIsOutThere – Twitter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.