Traantjes van geluk als meisje haar broertje leert kennen – maar er is nog iemand die haar wil ontmoeten.

Je baby voor de eerste keer zien is voor elke ouder een tranentrekkende ervaring. Maar ze zijn niet de enigen die emotioneel worden van het moment! Soms worden ook kinderen zo emotioneel dat ze hun tranen niet kunnen bedwingen – net zoals het meisje in de onderstaande video.

Toen Kaydence de ziekenhuiskamer binnenwandelde, ging ze meteen naar mama toe en gaf haar een dikke knuffel. Maar eenmaal ze zich omdraait en haar schattige babybroertje in het wiegje ziet liggen, is er geen houden meer aan! Kaydence is zo overweldigd door de situatie dat ze in tranen uitbarst. De baby was een week te vroeg geboren, dus daarom was de verrassing helemaal compleet. Maar toen Kaydence een beetje gekalmeerd was, zegt mama: “Er is nog iemand anders die je moet zien …”

Hoewel het al een erg opwindende dag was, zou het nog verbluffender worden voor Kaydence. Ze kijkt naar de deur en ziet haar papa! Hij was op missie in Afghanistan en ze had hem pas binnen vier maanden thuis verwacht. Ze werd opnieuw erg hysterisch (en terecht) en sprong recht in zijn armen. Het is een hartverwarmend tafereel dat je gewoon zelf gezien moet hebben – maar grijp eerst een zakdoekje.

Bekijk de video hieronder en DEEL dit met je vrienden als ook jij dit zo ontroerend vond!

Bron en afbeeldingen: ShareTap