Meteen naar de inhoud
Home » Ze zijn er! Dit zijn de nieuwe haarkleuren die de mode van vandaag domineren!

Ze zijn er! Dit zijn de nieuwe haarkleuren die de mode van vandaag domineren!

  • door

Haarkleuringen waren in het verleden gelimiteerd aan enkele keuzes: wit, blond, rood of bruin. En daar hield het dan ook echt mee op. Sinds enige tijd durven vrouwen hun haar een wat meer spectaculaire kleur te geven. Vele stemmen binnen de modewereld zeiden eerst dat de trend snel zou verdwijnen maar ze maakte daarmee een grote vergissing!

De trend blijkt alleen maar aan populariteit te winnen. En je kan het zo gek niet bedenken of het wordt reeds toegepast. Vrouwen (en ook mannen) gaan nu voor bonte kleuren zoals groen, blauw, paars of roze. En niemand kijkt tegenwoordig nog op bij deze eerder onaanvaarde kleuren. Het is gemeengoed geworden en het brengt een hoop fleur en kleur in het leven.

We zien nu alle kleuren van de regenboog verschijnen en ook de haarstijl kan worden aangepast aan elke gelegenheid. Zeer populair is enkel de uiteinden van het haar te kleuren. De dappersten gaan dan weer wel voor een volledig gekleurde haardos, zoals dit model.

Deze vrouw creëerde haar eigen stijl en kleur. De helft van haar haar is roze en de andere is blauw. Deze vernieuwende stijl doet een frisse wind blazen door de kapperswereld en iedereen is er gek op! We kunnen ook moeilijk ontkennen dat het resultaat er sprankelend uitziet.

Deel dit artikel met je vrienden en familie op Facebook.

Bron: matrix.com, women-tusovka.ru

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.