Meteen naar de inhoud
Home » Er staat een groep kangoeroes buiten hun camper – de reden waarom ze er staan is geniaal!

Er staat een groep kangoeroes buiten hun camper – de reden waarom ze er staan is geniaal!

  • door
Ka Design

Het volgende verhaal is geniaal! De ouders Justin en Bec Lorrimer besloten om een camper te kopen en daarin te gaan wonen. Hun zoon was toen 6 maanden oud. Ze verkochten hun huis en gingen de weg op. Ze leven nu in hun camper en zijn hartstikke gelukkig volgens Ben.

Lekker makkelijk, geen onderhoud aan je huis en tuin! Het stel heeft inmiddels 35,000 op de kilometerteller staan. Ze kennen de outback van Australië bijna als hun broekzak. De hele ervaring heeft het gezin dichter bij elkaar gebracht verteld Ben.

Als je aan Australië denkt, dan denk je waarschijnlijk aan kangoeroes. Met deze imposante beesten hebben de Lorrimers ook kennis kunnen maken. In het onderstaande filmpje zie je een kangoeroe die even op bezoek komt in de camper van het gezin. Ben probeert de kangoeroe uit de camper te duwen maar de kangoeroe gaat niet weg. Dan besluit Ben de kangoeroe wat voedsel te geven om hem weg te lokken!

Ben had hier beter twee keer over na moeten denken. De volgende dag staat buiten hun camper een groep kangoeroes, die allemaal een lopend buffet verwachten.

Bekijk het zelf in de onderstaande video. Als je het een toffe video vindt, vergeet dan niet het artikel te delen met je vrienden en familie op Facebook!

Haar man overleed tragisch. Bij de begrafenis voelt ze dat iets mis is. Dan zeggen de artsen DIT.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.