Meteen naar de inhoud
Home » Er wordt een doos langs de snelweg gevonden – bij het openen zien ze vier paren starende oogjes

Er wordt een doos langs de snelweg gevonden – bij het openen zien ze vier paren starende oogjes

  • door

Op 5 januari kreeg de Cleveland Animal Protective League een belletje van iemand die vier verlaten kitten had gevonden. De kitten waren achtergelaten in een kartonnen doos langs de snelweg.

Het was buiten hard aan het stormen en er lag een flinke laag sneeuw, de kitten waren dus bijna aan het bevriezen. De dierenbeschermingsorganisatie verspilde geen seconde tijd en haastte zich om de kitten zo snel mogelijk in veiligheid te brengen.

Facebook / Cleveland Animal Protective LeagueFacebook / Cleveland Animal Protective League

Toen de kitten eenmaal veilig in het asiel waren, werd er vastgesteld dat ze pas zes weken oud waren. Ze waren erg onderkoeld, maar voor de rest waren ze gezond. Ze hadden de koude en kille nacht niet overleefd als de man ze niet had gevonden en tijdig had gehandeld.

De vier kitten werden respectievelijk Small, Squints, Repeat en Benny genoemd. De kitten werden ondergebracht bij een gastgezin. Daar zullen ze blijven totdat ze oud en groot genoeg zijn om geadopteerd te worden.

Facebook / Cleveland Animal Protective LeagueFacebook / Cleveland Animal Protective League

We zijn heel erg blij dat de dieren gered zijn! Elk dierenleven telt, we hebben heel veel respect voor de mensen die zich elke dag weer inzetten voor dieren. Deel dit verhaal met je vrienden en familie op Facebook als je het daar mee eens bent!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.