Meteen naar de inhoud
Home » Haar ex gaf haar 32 messteken. Maar kijk eens met wie ze 6 jaar later voor het altaar staat…

Haar ex gaf haar 32 messteken. Maar kijk eens met wie ze 6 jaar later voor het altaar staat…

  • door

Toen Melissa Dohme 20 jaar oud was en naar de universiteit zou gaan, besloot ze om het uit te maken met haar vriend. Maar in plaats van de beslissing van Melissa te aanvaarden, werd hij woedend, pakte een mes en stak haar maar liefst 32 keer in het gezicht en haar lichaam. Daarna lied hij haar hevig bloedend achter om te sterven.

Maar Melissa had een beschermengel op haar schouder die dag, en op wonderbaarlijke wijze overleefde ze de brute poging tot moord.

Een van de eerste hulpverleners ter plaatse was brandweerman Cameron Hill. Een paar maanden na de verschrikkelijke daad werden Melissa en Cameron herenigd – en ze werden verliefd op elkaar.

Melissa’s weg naar herstel zou zwaar zijn, maar met de steun haar familie, vrienden en Cameron, slaagde ze erin om sterker uit de strijd te komen. Ze deelde foto’s van haar herstel op Facebook en bouwde al snel een netwerk op van mensen die haar steunden.

Nu is ze niet alleen een overlevende van een brute aanslag – ze is naar de universiteit gegaan, is verpleegkundige geworden en inspireerde miljoenen mensen om op te staan ​​tegen geweld in relaties.

In 2015 werd Melissa geselecteerd om de eerste bal op te gooien voor de prestigieuze Tampa Bay Rays honkbal wedstrijd. Maar wat ze niet wist, was dat vriend Cameron voor haar nog een grote verrassing had gepland.

Bekijk hier wat de verrassing van Cameron is. En deel Melissa’s dappere verhaal met je vrienden op Facebook.

Bron: ongelooflijk.co

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.