Meteen naar de inhoud
Home » Experts zeggen dat verborgen-camerabeelden eindelijk de zaak Natalee Holloway op zullen lossen [Zien!]

Experts zeggen dat verborgen-camerabeelden eindelijk de zaak Natalee Holloway op zullen lossen [Zien!]

  • door
View image on Twitter

Toen Natalee Holloway in 2005 tijdens een middelbare schooluitstap plotseling verdween, wachtte de wereld in spanning op goed nieuws. Maar het werd algauw duidelijk dat de hoop om het meisje te vinden ijdel was. Na tien jaar van doodlopende sporen had ook de politie alle hoop opgegeven. Maar dan werd er een schokkende videobekentenis gevonden die een heel nieuw licht op de zaak werpt. 

Natalee was het oudste kind van David en Beth Holloway. Maar hun gezin was niet voorbestemd voor het geluk. De ouders scheidden in 1993. De kinderen Natalee en haar broer werden verder opgevoed door hun moeder. In 2000 hertrouwde Beth met een welstellende zakenman uit Alabama. Ze verhuisden vervolgens naar Mountain Book in Alabama en konden een gelukkig leven beginnen met hun stiefvader.

Natalee had een mooie toekomst voor zich. Ze haalde uitstekende resultaten en was ook lid van het dansteam. Vlak voor ze zou afstuderen trok ze in 2005 naar Aruba. Haar ouders vertrouwden haar compleet en hoopten dat ze veel plezier zou maken.

Met 100 medestudenten vloog ze op 26 mei 2005 naar Aruba. Aanvankelijk was het een geweldige ervaring en de studenten hadden de tijd van hun leven.

De laatste avond werd het echter een beetje wild. Natalee deed wat haar vriendinnen deden: jongens leren kennen.

Joran Van Der Sloot had zijn oog op Natalee laten vallen. Hij was van Nederland maar woonde al vijftien jaar op Aruba. Hij was een atleet met toekomst. Natalee vertrok met Joran en twee vrienden in een auto en dat zou de laatste keer zijn dat iemand van haar school de tiener zou zien …

De volgende dag zouden de studenten vertrekken, maar Natalee was nergens te bespeuren. De ongerustheid nam toe en de politie en de FBI werden gecontacteerd. Ze dachten dat Natalee ontvoerd was.

Er werd een grootschalige zoekactie opgezet, getuigen werden ondervraagd en Joran werd zelfs even aangehouden, maar vervolgens weer vrijgelaten.

Nu zit Joran in de gevangenis voor de moord op een andere vrouw. En de onderstaande video kan in de zaak Holloway misschien wel voor een doorbraak zorgen.

Lees ook Jaloerse man trekt al het haar uit het hoofd van zijn vriendin. Dan laat hij zijn pitbull op haar los. En beslist vervolgens om …

Source: Experts Are Saying Hidden Camera Footage Will Finally Solve The Natalee Holloway Case by internetroi on Rumble

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.