Meteen naar de inhoud
Home » De familie keek de dood in de ogen tijdens de brand in Londen – de moeder kreeg een idee dat hun levens redde

De familie keek de dood in de ogen tijdens de brand in Londen – de moeder kreeg een idee dat hun levens redde

  • door

Over de hele wereld verspreiden zich vele afschuwelijke verhalen over de brand in Grenfell Tower in Londen, maar gelukkig heeft dit verhaal wel een happy ending.

Dankzij haar snelle reactie slaagde moeder Natasha Elcock erin om haar familie, die opgesloten zat in de toren tijdens de brand, te redden. Dit schrijft de Daily Star.

De familie zat gevangen op de elfde verdieping toen het vuur zich door het hele gebouw verspreidde, en de brandweer wilde dat ze bleven waar ze waren. Natasha kreeg het idee om alle kamers te laten overstromen met water om het moeilijker voor het vuur te maken om zich in hun appartement te verspreiden. Ze draaide alle kranen open en liet het water uit de badkamer over alle vloeren stromen.

Na negentig minuten wilde de brandweer dat ze zouden proberen te ontsnappen, maar al snel realiseerden zij zich dat de hendel van de voordeur kokend heet was, en dat het dus onmogelijk was om weg te komen. Natasha probeerde de overbelaste alarmcentrale wel 100 keer te bellen voordat ze eindelijk door kwam, maar om drie uur ‘s ochtends kon de brandweer eindelijk het appartement inkomen en de familie naar veiligheid brengen.

Ze werden direct naar het ziekenhuis gereden zodat ze verzorgd konden worden omdat ze allemaal rook hadden ingeademd, maar gelukkig overleefde het hele gezin het.

We zijn zo blij om eindelijk een verhaal te lezen met een happy ending, omdat er zoveel tragische verhalen over deze brand voorbijkomen. Deel dit verhaal om wat licht in donkere tijden te verspreiden!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.