Meteen naar de inhoud
Home » Familie verzamelt om afscheid te nemen van mama. Dan kijkt zoon naar papa en wat hij ziet doet zijn adem stokken.

Familie verzamelt om afscheid te nemen van mama. Dan kijkt zoon naar papa en wat hij ziet doet zijn adem stokken.

  • door

Hoewel alle liefde speciaal is, zijn er van die liefdes die je adem doen stokken. Dat is ook het geval voor de liefde tussen Isaac en Teresa Vatkin die 69 jaar getrouwd waren. Het stel leerde elkaar kennen in hun thuisland Argentinië en verhuisden vervolgens naar Illinois om een gezin te stichten. Isaac werkte als een verdeler van koosjer vlees en Teresa werkte thuis als schoonheidsspecialsite.

Ze voedden samen drie kinderen op en later verwelkomden ze kleinkinderen in de familie. Toen Teresa Alzheimer kreeg, leerde Isaac, toen al in de 80, met een computer werken om op het internet naar remedies en behandelingen te zoeken.

Helaas ging de toestand van Teresa verder achteruit en besliste de familie om haar in een tehuis te laten verplegen. Niettemin ging Isaac haar nog elke dag bezoeken.

Nadat Isaac zelf gezondheidsproblemen kreeg, vervoegde hij haar in het tehuis. Vorige zaterdag zag het personeel dat ze beiden bewegingloos waren en erg traag begonnen te ademen, dus beslisten ze om hun bedden tegen elkaar te schuiven. Terwijl het koppel elkaars handen vasthield, blies Teresa op 89-jarige leeftijd haar laatste adem uit.

Daarna werd het koppel opnieuw gescheiden, maar amper 40 minuten later zou ook Isaac op 91-jarige leeftijd overlijden.

De familie is diepbedroefd maar ze vinden troost in het feit dat ze tot het einde bij elkaar waren. De familie organiseerde een gezamenlijke begrafenis voor het stel, wat meer dan gepast is voor een koppel dat zich zelfs niet door de dood liet scheiden.

Hun dochter Clara Gesklin zegt: “Hun liefde voor elkaar was zo sterk, ze konden simpelweg niet zonder elkaar leven.” “Je wilde hen niet zien gaan, maar eigenlijk konden we voor niet meer vragen”, voegt kleinzoon William Vatkin er nog aan toe.

Ben jij ook geraakt door het ontroerende liefdesverhaal van dit koppel? DEEL dit bericht dan met iedereen die je liefhebt!

100 paarden zouden verdrinken op de kwelder– maar kijk wanneer deze zeven vrouwen het ondenkbare doen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.