Meteen naar de inhoud
Home » De familie wordt wakker met een vieze stank in huis – dan herinneren ze dat ze wat zijn vergeten!

De familie wordt wakker met een vieze stank in huis – dan herinneren ze dat ze wat zijn vergeten!

  • door

Iedereen vergeet wel eens wat. Dit gezin vergat helaas om hun puppy in de avond nog een keer uit te laten. Dat zullen ze nooit meer doen want ze hebben op de harde manier hun lesje geleerd. Ze zijn erachter gekomen wat er gebeurt als je zoiets vergeet.

Stofzuigen wordt vaak gehekeld, sommige vinden het leuk maar de meeste vinden het huishouden doen überhaupt niet leuk. Je kan er voor zorgen dat je niet hoeft te stofzuigen. Tegenwoordig bestaan er zogenaamde robotstofzuigers die rond heel het huis rijden en het stofzuigen voor je doen!

Het gezin heeft ook een robotstofzuiger en blijkbaar kunnen deze naast stofzuigen ook heel goed hondenpoep verspreiden. De stofzuiger van het gezin staat ingesteld om elke nacht om half twee zijn rondje te doen maar nadat het gezin vergeten was de hond uit te laten kwam het iets ongewoons tegen.

“Ergens tussen middernacht en half twee heeft onze puppy op de vloer gepoept. Hoe weet ik dat? Omdat onze robotstofzuiger ingesteld staat om te stofzuigen om half twee. De robot heeft de poep gevonden en zo begon de ravage” schrijft de vader Jesse op Facebook.

Jesse werd wakker door zijn 4-jarige zoontje die in zijn bed klom. Het zoontje stonk enorm naar hondenpoep. Toen had de vader her door en ging naar beneden, daar zag hij wat er gebeurt was.

Bron: Facebook

Bron: Facebook

Robotstofzuigers zijn geavanceerd maar niet zo geavanceerd dat ze hondenpoep kunnen detecteren en er met een grote cirkel omheen gaan. Dus de robotstofzuiger is lekker door de warme poep heen gereden en heeft het over heel de vloer verspreidt. De poep zat overal, hele strepen op de vloer, op het meubilair, je zou het maar op moeten ruimen!

“Je doet niet alleen maar vloeken, je verzint zelfs nieuwe scheldwoorden die zelfs Satan doen rillen.” verklaarde Jesse nadat hij het hele huis moest schoonmaken.

De vader maakte zelfs een kleine tekening om te illustreren hoe de robot door het huis heeft gereden en daarmee overal poep heeft verspreidt.

Bron: Facebook

Bron: Facebook

De robot zat er helemaal onder, het was zelfs zo erg dat de poep elektronische onderdelen van de robotstofzuiger had beschadigd en dat de stofzuiger het zelfs niet meer deed. Gelukkig had het gezin levenslange garantie op de met poep besmeerde robot.

Bron: Facebook

Bron: Facebook

De les die we vandaag geleerd hebben is om nooit te vergeten dat je je hond moet uitlaten, vooral niet als het een puppy is! Deel dit artikel met je vrienden en familie als je moest lachen om dit incident!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.